Tubatgn Didjjdkdjndd Muayene olarak geçiyor canım hem detaylı yapıyor hem ikili belki ikili testi daha uygundur bir sor istersen
Didjjdkdjndd Tubatgn ya açıkçası ben devlete pazartesi günü ikili tarama testimi yaptırdım ama içimde bı korku var bide özele gitmeyi düşündüm sonuç çıkmadı daha da sanırım her anne böyle işte korkuyo
Tubatgn Didjjdkdjndd Yani ikili testin hiç bir yerde %100 kesinliği yok canım önemli olan detaylı ultrason
Gmz-gmz Didjjdkdjndd canım o istatistik sonucu bir şey yüzde yüz diye bir şey yok zaten ense kalınlıgı ve kamda belli bir değer var ona bakılıyor ortalama istatistik alınıyor
Tubatgn Didjjdkdjndd 18-24 canım bak işte onda kesin olarak Ali İpek tercih edebilirsin. Ben kendi hastanemden sonra ona gittim eşimde görsün diye bende üniversite hastanesi takipliyim eşim içeri alınmadığı için tekrar gitmek istedim ve baya memnun kaldım
Gmz-gmz Şehir hastanesinde yaptırdım kanları falan ultrasonu da sonra memeorilde doktor buldum o arada oraya geçtim canım kanlar falan aynı yere gidiyor zaten ultrasonu da hem kendi doktoruma hem şehir hastanesinde yaptırdım memorilda ertugrul karahan
Didjjdkdjndd Gmz-gmz canım bende etlik şehir hastanesine gittim pazartesi kan verdim sonuç daha çıkmadı ama bide özele gitmeyi düşündüm hem detaylı baksın diye
Tubatgn Didjjdkdjndd Bence ikili için gitme derim canım zaten 10-15 dklık bir ultrason detaylı inceleniyor kan değeri ile bakılıyor ve %100 kesinliği yok içini ferah tut
Didjjdkdjndd Tubatgn pazartesi devlete gittim ulturasona girdim bişey demedi kanda verdim sonucum çıkmadı ama yinede bide ozele gitmeyi düşündüm
Tubatgn Didjjdkdjndd Canım sonuç sadece kan ile olmuyor doktor elindeki grafik verileri ile yorumluyor
Gmz-gmz Didjjdkdjndd canım o kadar anlamö bence sende kendin bakma boşuna stres olursun uzmana göster ben kendim bakmadım hiç doktora mesaj atmıştım. Bu tarz şeyleri uzmanlara sormak en güzeli