Aycancaliskaan Merhabalar avrupa yakasında detaylı ultrason için nereleri önerirsiniz ve fiyat yazabilirmisiniz ?
elvinimmm Aycancaliskaan ben esenyurt Mediplus a gidiyorm orda yaptırdım geçen perşembe günü.ben aralik ayinda randevu aldim diye 700 tl eski fiyattan yararlandim yeni fiyat 1000 tl 45 dakika sürdü cok memnun kaldm tum renkli fotoğraf ve renkli fotoğrafa gectigi kısmın videolarini cd ye atip verdiler benim sansa guzel resmini yakaladik.bana dedi doktor eger yakalayamazsak istedigin zaman baska gun gel sana fotoğraf verene kdar tekrar bakarim.ucret almadan
1mucize Aycancaliskaan ben daha gitmedim ama Mecidiyeköy Aytül çorbacıoğlundan randevu aldım nakit 1150 kart 1400 ₺
Mre Atıl Yüksel bu konuda ilk 3 e girecek bir doktor ona gittikten sonra insanın içi ferahlıyor. 2 bin küsürlerdeydi diye hatırlıyorum
xilda Ben Doç. Dr Ali Ekiz’e gittim, Ataköy Towers’ta yeri. Ben 13.hafta detaylısını yaptırdım, çok memnun kaldım. Sevecen birisi, konuşkan ve her soruya cevap veriyor
Sadiyes Doktorum yönlendirdi perinatolojiye. Doktor Rıza Madazlıya gideceğim 22. Haftamda doktor salı günleri Bakırköy Acıbadem hastanesine geliyor. Ben muaynehanesine gideceğim randevu aldım Nişantaşında 2000 tl olarak fiyat verdiler. Aynı zamanda Rıza hoca en yakın arkadaşımın da doktoruydu gebelik takibini ve doğumunu yaptırdı. O çok memnundu ben de detaylı için ona gideceğim.