prensesinannesi94 Merhaba hanımlar 😊 Bugün kontrole gitmiştim Ayça Hocaya doğum ücretlerinide sorayım dedim normal 6 bin, sezaryen 7 bin tl olmuş paket içeriklerinide ekliyorum 🥰
sedabalcioglu_ prensesinannesi94 bende oraya gidiyorum kontrole iyi oldu paylaşmanız çok teşekkürler ☺️ daha çok var doğuma gerçi ama yinede merak ediyordum
0223 prensesinannesi94 merhaba isteğe bağlıyla zorunlu olan sezaryen arasında fiyat farkı varmı acaba
prensesinannesi94 sedabalcioglu_ rica ederim 😊 sene içinde pek değişceğini sanmıyorum fiyatların benimde nisanda doğumum inşallah 😇
prensesinannesi94 Symaydin muayene ücreti 400 tl olmuş, çok memnunum ilgili, güleryüzlü gebelik planlarken gitmeye başladım inşallah doğumumuda orada Ayça Hanımla yapıcam
Symaydin prensesinannesi94 benim doğumum yaklaştı takipsiz hastaya da bakar mı acaba bende orda doğum yapicam doktora karar veremedim
meryemy İlk haftalar buraya gittim ama bu hastane çok önerilmedi kime sorsam orayı tercih etme doğum için diyorlar bende başka hastane bakıyorum.
Symaydin meryemy memnun olmayan kadar olan da var beklentiler le alakalı sanırım. Ben bir şansımı deneyeceğim hastane ile açıkçası.
prensesinannesi94 meryemy Symaydin Benim kuzenim çamlıca erdem de yenidoğan hemşiresiydi onun tavsiyesiyle başladım bende, çakmak evime 5 dk mesafede olduğu için burayı tercih ettim doğum yapan yakınlarımda var hepside memnundu ama tabi karşılıklı enerji iletişimde çok önemli bence