Fatma_gull Kızlar bakar mısınız regle uç gün kaldı 14 ünde bat günüm ayın dokuzunda kaset test yaptm birsey cıkmadı bugün erken gebelik testi markası comfort early pregnancy test yaptım cok hafif cizgi cıktı
Babycicek Fatma_gull Benimde boyle cikmisti kan testi verdim pozitifti. Yani gebelik olmasa o cizgi cikmazdi hadi hayirlisi olsun
Haticee68 Fatma_gull benimde böyle çıktı canım dün kan verdim negatif çıktı adet gecikmesinin tam 15.gun bugün normalde Kasım 23 de olmuştum başkada olmadım evdeki test pozitif kan negatif insaAllah sen güzel haberler alırsın
Fatma_gull Yaa bat günüme üç gün kaldı daha koyu çıkmaz mıydı ama cok kafam karışık ben sabahın yedisi gibi yaptm baktm cok cok hafif gittim hemen uyudum uyandığım da tekrar baktm bolye paylasmak istedim Babycicek
Babycicek Fatma_gull Sen yarin sabah erkenden git saglik ocagina kan ver boyle aklini bulandirma. Benm de senin gibi cikmisti hemen saglik ocagina kan testi verdim netlesti. Burdakilrle aklini bulandirma
Duyguahsen- Fatma_gull benim reglime 3 gün kala çıkmamıştı aynı marka testle ilk önce kana sonra idrara geçiyor biliyorsunuz ki regli gününde veya geçtikten bir gün sonra yapın ama olmayan bir gebelik çizgisi göstermiyor bu testler 99.9 olarak güvenilir hayırlı olsun bence 🙏🌸