Esracnplt Fatma63_41 hastane ve dr şartları farklı olduğu içindir o. Burda muayrne ücretleri de diğer illere göre uygun ama hem bizim bütçeleri aşıyor hem de gördüğün muamele ilgi dr"un ve sağlık personelinin iletişimi hali tavrı çok farklı oluyor.
m_Kubra_m [silindi] ilk oğlum Adıyaman devlet oldu birdaha gidermiyim doğuma oraya hiç sanmam ebem öyle vicdan yoksulu bir insan di ki anlatmam rabbim az da olsa merhamet versin bende Adıyamanliyim siz nerdesiniz
[silindi] m_Kubra_m Urfa haliliyedeyim ben orda q gece yattım riskli gebelikten çok ilgili baktılar dogumhanede nasıl olur bilmiyorum
m_Kubra_m Eyubiye de de doktor İbrahim Etem kaçar var cok iyi döktor çok memnunum asla ismail Demir gitmeyin adam bana düşük yaptığımı söyledi kürtaj olmam gerektiğini söyledi ama çok şükür hicbirsey yoktu şu an ,8+3 haftalığım hamdolsun
[silindi] m_Kubra_m belkide olabilir hepsi ayrı ayrı daha dün gittim yine iyi geçti Adıyaman’da ayrıntılı ultrasonda ama renkli siyah beyaz foto vermiyoruz dedi malesef Urfa’da metrolife a gidiyorum guzel
Esracnplt Mavidunyamm ilk defa eyyubiyeden memnun olan duydum. Ben karaköprüde oturuyorum. Oraya gidene kadar zaten ölürüm çok uzak diye hiç üstüne düşünmemiştim
Mavidunyamm Esracnplt bende Karaköprüdeyim. Şöyle söyleyeyim tamamen şans işi bu. Mesela ben kontrole hem özele hem Eyyubiye ye gidiyordum. Hep farklı doktora randevu düşüyordu. Bazı doktorlar üstün körü bakıp hemen sedyeden kaldırırken bazısı güzelce ilgileniyordu. Mesela Burcu Erol var doğum sonrası kontrole ona gittim aşırı iyi bi doktor. Ben söylemeden beni emzirme danışmanına yönlendirdi. Doğum sonrası dikkat etmem gerekenleri uzun uzun anlattı. Ama hamileyken de Birine gitmiştim yine aynı hastanede resmen azarladı beni. Hatta ondan şikâyetçi oldum ben. Doğum konusuna gelirsek ben zaten 6 cm açıklıkla gitmiştim hastaneye o yüzden hemen acele ettiler doğumhaneye çıkarmak için. Eğer 0 açıklıkla girseydim bu kadar kolay olmazdı bence mahvederlerdi yüzde 80 ihtimalle. Birde ben çok sakindim. Bağırıp cagirmadim o yüzden de bana yumuşak davrandilar belki heee doğum anında son dakikalar Cook kötüydü oda benim hatamdi ıkınmayı bilmedigim için üzerime çıkıp bastırdılar ıkınabilseydim kesik bile atmazlardi
Esracnplt Mavidunyamm ben evde doğum istiyordum. Sakin kafayla rahat rahat doğum yaparım diye düşünüyorum ama eyyubiyeye gitmek akıl kârı değil diye düşünüyorum. Şimdi siz kafamı karışırdınız bi daha düşüneceğim.
Mavidunyamm Esracnplt yani dediğim gibi tamamen şans meselesi. Mesela evde bütün sanciyi çekip gidip özelde doğurmak biraz gereksiz geliyor bana. Tabi iyi yönleri de var özelde illaki odalar daha iyidir eşin yanında kalabilir vs. Ama zaten 1 gün kalınıyor. Birde benim devlette doğurmak istememin diğer sebebi Allah korusun bir sıkıntı olursa oranın yoğun bakımi çok iyi o yüzden hemen müdahale edilebilir. Çok şükür gerek kalmadı öyle bir şeye.
Mavidunyamm Esracnplt Yani kararını etkilemek istemiyorm inşallah kötü bir doğum gecirmezsin birazda sende bitiyor olay. Keşke ben ıkınabilseydim çok çok güzel gecerdi doğumum. Nerde yaparsan yap inşallah şansına vicdanlı doktorlar ebeler denk gelir inşallah 🤲
Hareketvakti Papatyam63 kızlar ben mecburen bu hastaneye gitmek zorunda kalıcam galiba. Sezaryen yapıyorlar mı bilginiz var mı