minikoglumuz Erkek anneleri görüşler aşağıda mi olur öne doğru birazs sivri 21 haftagilim göbek aşağıda biraz v3 öne doğru birazcık sivri
haticey4 minikoglumuz canım bence göbek şeklinin cinsiyetle alakası yok kesinlikle yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü benim ilk hamileliğimde karnım sivri ve aşağıdaydı herkes oğlun olacak diyordu ama benim kızım oldu şimdi 27 haftalık hamileyim karnım yine sivri ve aşağıda ve bu sefer erkek ☺️
Mommy61 minikoglumuz haftan erken göbeğin yukarı çıkacak benim de öyleydi senin haftalarda şimdi göbek deliğim yukarı çıktıkça çıkıyor 😄 benim de karnım sivri ama bel oyuntularım aynı göbeğim tepe gibi büyüyor 😄
ilzannliy Bence göbeğin cinsiyetle ilgisi yok. Karın genişliği varsa göbeği çıkmadan doğum yapanlar bile var 🙃
Mommy61 Ya tabi ki cinsiyetle bi alakası yok ama işte yıllardır süregelen bi inanç . Karın genişliğinin de bilimsel bi açıklaması yok o da aynı şekilde bi inanç. Her gebelik kendine özel aslında 😊
minikoglumuz Ya kimi anneleri görüyorum görüşleri maşallah top gibi :) benim cki sivri ve aşağıda garipsiyorum kendimi 😁