Tuba2327 İkizlerim bir aydır kuvezde daha hiç görmedim cuma günü Allah’tan bişey olmazsa kanguru bakımı için çağırdılar gorcem. Tecrübeli anneler bu konu hakkında bilgilendirebilir mi🥰
mrsperaa Tuba2327 hastaneye giderken önü açılabilir gömlek gibi bişey giyin kanguru bakımı bebekle tentene temas demektir. Ekstra başka bişeye gerek yoktur
Lehrerin21 Tuba2327 kendinle battaniye de götür ince bi tane yeterli bebeğe soğuk olabilir sırtına atarsın bebeğin
Guzelanne56 Tuba2327 yaklaşık 25 gün evvel bebegım kuvezee ıdı çok gecmıs olsun Hastaneye gıdıyorsunuz söze üst kısmı komple cıkartıyorlar ve onu acık gomlek tarzı onluk veriyorlar 30 dk bebegınızı kucağınıza alıyorsunuz
Tuba2327 Guzelanne56 teşekkürler bilgilendirdiginiz için🤗 peki emzirmeye de baslaniliyor ten tene temasla birlikte yoksa o başka aşamada mı acaba
Guzelanne56 Tuba2327 emzırmeye bız bır hafta sonra başladık o bebekten bebeğe değişiyor kımı bebek bır hafta sonra başlıyor kimi bebek bır gün sonra emme refleksıne ve beslenmeye bağlı oğlum ağızdan beslenemıyordu 7 gün sonra başlayabıldım saglıkla alın inşallah bebegınızı
Tuba2327 Kubraa033 1500 Gr doğdular canım 1200 kusurlere düştüler şuan tekrar 1500 gramlar. Bugün tam bir ay oldu
Minikveannesi123 Tuba2327 neden bir ay beklettiler bende doğum yaptım ikizlerimi 32haftalik bugün 11gun oldu kuvezdeler başlarda emzirdim bile sonra kestik emzirmeyi bugün gene emzirdim düşüş oldu bizimkilerde de daha doğdukları kiloyu alamadılar
Tuba2327 Minikveannesi123 enfeksiyon riskine karşı Dr göstermedi çok ısrar ettim ama onların iyiliği için dedi sadece haftada bir resim alabiliyoruz. Anne sütü sağıp gönderiyorum. Allah bağışlasın canım. Kaç kilo doğdular acaba.
teacherozlem Tuba2327 gidiyorsun göğsünü açtırıp çıplak bir şekilde koynuna veriyorlar neden bir ay boyunca yapmadılar şaşırdım çok uzak kalmışsınız
Tuba2327 teacherozlem teşekkür ederim 💜 evet yarın 33 gün olacak. Salgın hastalık çok bulunduğum şehirde Dr enfeksiyon riskine karşı çoğu anneyi almıyor maalesef
teacherozlem Tuba2327 bizim de prematüre doğdu içeri girerken bize özel giysi bone giydiriyorlardı ellerimizi yıkayıp hiç bir yere dokunmadan hep girdik yanına hem de günde iki kez. Doktorların bu saçma kararı bebeklere daha çok zarar veriyor