1anne2bebek__ cansualisa kızzzz doğdu mu. Gece 5 te aklıma geldin. Şimdi uyumamıştır heyecandan belki de son kontrolleri yapıyordur dedim. Gözün Aydın olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 🥰
cansualisa siyahinci3 hayır kuzum yok rahat ol yeter illalş ağrı oluyor benim başladı mesela belimde ama şükür en zorunu geçirdim bunları da kolaylıkla atlatırım bebeğim direk emdideeee kahve bol al su komposto şekersiz Spinal olucaysan eğer
monagra cansualisa ay kendine geldiğinde anlatır mısın nasıl geçti gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah gözlerim doldu
cansualisa monagra harika geçti kuzum tabiki kendidmeyimmm ağrım fazla artsın az daha iğnemi vurdurucammm amaliyat süreci çok güzel rahattı asla kastıyım gibi olmadı boşuna takmışım🌺💕
tazeanne07- cansualisa hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün🙏🏻. Şöyle bi baktım da forumu ayakta tutan sen mişsin kız her gün ayrı bi konu açmışsın. Doğumdan donra gidersen forum çöker bence 😅😅😅😅
Eliztosunannesi_ cansualisa ayyyy çok şükür kız günlerdir ne bekledik bu günü 😂 çok tebrik ederim Allah sizi birbirinize bağışlasın inşallah 🙏 🌸
birminnosannesi_ Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰spinal güzel oluyor bende ondan olmuştum. İdrar yaparken yanmam oluyor mu canım zorlanma falan sondadan dolayı?
AyFa1608 cansualisa Allah bağışlasın canım hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah paşan güle güle büyüt bebeğini inşallah 🤭