06yusuf Kızlar 24 haftalik gebeyim bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum bugün hastaneye gittim bebegin herşeyi normal görünüyor dedi doktor. Sessiz bir odada soluna uzan dinlemeye çalış bebeğini dedi ama hala tık yok benim oğlan da çok mu akkili yoksa hala bir sorunu olabilir diye dusuneyim mi
Kumral60 06yusuf canim benimki gece 3 gibi mesela hareketli dun birde tatli yedim cok yemisim yatinca sirt ustu baya oynadi karanligi seviyor.. ama doktor iyi dediyse iyidir tembeldir belki uykuya alışıyorlarmış..😊
deletedmom734 06yusuf karnın tok olsun ve tatlı birşeyler yemiş ol evet karanlık ve sessiz bir odada elini çıplak olarak karnına koyup bekle soluna yat bu arada 1 saatte 10 hareket hissedersen sıkıntı yok
Nursimsek0958 06yusuf sen cikolata falan yemelisin bolca bende 25 haftaya yeni girdim ve benim oglumda yerinde duramiyo sabaha kadar uyuyamiyorum ama doktor bisey yok dediyse bence endiselenmemelisin sadece ona kulak vermeyi dene konus onunla mutlaka hissediceksindir 😊
06yusuf Kumral60 yok valla canım doktor da dedi ama olmadı hatta doktorun yanina girmeden önce 2 çikolata yedim ultrasonda baktı yine hareket yoktu
Ikrmels Şuan bende 24 haftalık hamileyim geceden beri hissetmiyorum sadece toplanmış sağ tarafıma çok az bi kıpırtı hissettim normalde çok hareketli oğlum uyuyordur simdi herhalde yoruluyorlar sonucta daha ne güçleri var ki rahat ol doktor normal diyorsa 😊
Kumral60 06yusuf canim daha once hissettiysen korkma bana da aynisi oldu sonra tekrar hareketlendi dedigim gibi uykuya alisiyormus.
Ikrmels 06yusuf yok endişelenmiyorum ben oğluma alıştım ne zamn harket ed2k ne zamn etmucek biliyorum😍
Polo 06yusuf uslu çocuk akıllı çocuk değildir. Doğduğundada bırak kırsıb döksün. Tecrübe edinerek büyüsün. Ve bence oynuodurda sen hissetmiyosundur 😋 İçin rahat olsun, sorunda yokmş zaten. Strese girme annesi ❤️
deletedmom734 Polo canım 31.haftada aynı şikayetle hastaneye gittiğimde bana söyledikleri şeyi yazdım sana ...aynen bunu yaptırdılar bana şükürler olsun sonrada düzeldi hareketleri zaten
Asilinannesi 06yusuf canım çikolata ye ve bol su iç uzan odaklanma bebeğine beklediğinden de atmıyordur yani unut uzan sırt üstü emin ol hissedersin