Duygu_ck Kızlar merhaba, 34+5 teyim geceleri uyanıp sonra saatlerce uyuyamıyorum.Ertesi günde pert oluyorum doğal olarak 🫣Aranızda böyle olan var mı?
Edafmo Duygu_ck 31+5 teyim bende öyleyim canım. Son 2 haftadır özellikle hangi tarafıma yatsam o taraftaki kalçam Ağrı’dan batıyor kopuyor sanki,sağa sola dönmek nefes darlığı falan da cabası😭
Mom-babyyy Duygu_ck aylardır böyleyim desem şuan bile sadece 2 saatlik uykuyla ayaktayım oda zar zor uyan kalk yatarak 2 saat diyorum 😂
Duygu_ck Edafmo yatınca sanki bütün iç organlarım ciğerlerime çıkıyor kalbim hızlanıyor benimde 🥹 hamileliğim hep rahat geçiyor diyordum son trimester farklı hakikaten
Cayvarmiya Bende 31+5 teyim son bir kaç haftadır böyle ne tarafa yatsam çürümüş gibi halbuki toplasan bi saat uyumuyorum boğaz kuruluğu tuvalet ihtiyacı da cabası
Duygu_ck Cayvarmiya ben anlamıyorum neye uyandım diye bile ama galiba artık sıkışıyor vücudum sınıra geldi 🫣🫣
Duygu_ck Edafmo ay evet son zamanda vakit geçmiyormuş gerçekten kendimi daha şu eksiğimiz var bu eksiği halledeyim diye teselli ediyorum 🥸🤣
Duygu_ck Mom-babyyy yaa :( insanda psikolojide kalmaz birde çalışıyorum. Allaha şükür işe gitmiyorum evden çalışıyorum yoksa zorrr😀😫
Mom-babyyy Duygu_ck psikoloji falan kalmadı zaten yeminle evde zombi gibi geziyorum 😂çalışsaydim vay halime sende iyiki evde çalışıyormussun 😀
Duygu_ck Edafmo gündüzde bitmiyor yorgun halsizim az uzanıyorum bu sefer midem ağzıma geliyor ekşiyor onu atıyorum, sonra bi daha halsizleşiyorum resmen çıkmazdayom😀 artık ev temizliği falan herşeyi saldım