MgeBac Merhaba,daha öncede post açmıştım ama cevap veren olmadı.36 haftalık hamileyim bebeğin sol tarafında ultrasonda kist gördüler.2-3 tane şuan müdahele edilemeyeceğini doğduktan sonra bakılcağını sölediler.benim gibi durum yaşayan varmı?Nasıl bi aksiyon alındı.Şimdiden teşekkürler
Miran MgeBac cnm. Bende de var sol tarafımda kıst benım 16haftalık oldum banada başta kendılıgınden yok olur dediler sonra ona bişey yapamayız ancak doğumdan sonra dedi senin çocuğun cınsıyetı nedir
Zeynp MgeBac annem en küçüğümüzde yaşamıştı bi kısmını Doğumda aldılar bi kısmı hala duruyor muayeneye gidip geliyor
MgeBac Miran benimki kız.doktor banada şuan bişi yapamayız dedi.daha sonra kendiliğinden geçer falan demediler.çocuk doktoru bakması gerekli dedi doğduktan sonra
MgeBac Miran peki neden oluyomuş çocuğa zararı varmı doğdundan sonra onunla ilgili bişi dedilermi sana
MgeBac Zeynp inşallahh yaa 2-3 tane gördüler kist tarzı şeyler ama doğumdan sonra detaylı bebeğe bakalım dediler.bende merak ettim başka böyle bir şey yaşayan var mı diye