Humannrle hamilelik gibi. Kekik bile içmediğimiz bir dönemde neden böyle şeyler yani. Bir ürünün popüler olması kullanılan ve satanı iyi reklam yapması sağlıklı olduğu anlamına gelmez ki. Herbalifecılar saldıracak bana ama benim abim savcı ve hetbalife kullandığı için (otopsi raporunda resmen ölüm sebebi hetbalife kaynaklı) ölen genç bir kızın otopsisine girdi. eve gelip hepimizi haşlamıştı asla bu eve girmeyecek diye. Yaklaşık 3 yıl kadar önce. Ha işe yaramıyor demiyorum ama neden yani bu risk. Bebeğini hetbalife ile büyütüp bunu sosyal medyada reklam yapan çok yakın bir tanıdığım vardı hatta dükkan açtı bunun için beslenme danışmanlığı hetbalife diye. Çocuk şu an 3,5-4 yaşında ağrı hissetmiyormuş. Acı hissi yok çocukta. Tamamen sağlıklı doğan bir çocukta zamanla gelişti ve çocuk ciddi yaralanıyor acı hissi olmadığı için. Ama diyemiyorsun işte bunlar yıllarca mama gibi İçirdin bebeğe diye. Şimdi bana satıcıları saldıracak ama yani bence takviye alma bir diyetisyen kontrolünde zayıfla. Diyetisyene gitmek istemiyorsan da normal yemeklerle diyet yap spor yap. Evet kolay ben de zamanında bu tür şeyler kullandım. İnsanı motive ediyor hızlı verdiriyor falan. Ama gebelik gibi bir dönemde bence değmez. Ben hamileliğin 2. Ayındayım çok Baş ağrım oldu doktoruma parol serbest dimi dediğimde serbest ama ilk 3 Ay sık dişini onu da alma dedi. Bu kadar hassas. Domuz gribi oldum bana bırak ilacı bitki çayı bile içirmedş doktor sıcak suya limon sık bal karıştır iç başka olmaz bol bol yat dedi. Gebe kalamadım çok uğraştım ilk yaptığı beslenmemi düzenlemek oldu. Paketli gıdayı çıkarttı hayatımdan ve elhamdülillah oldu. Bence yapma. Yani hayat senin karar senin ama 10 yıl sonraki etkisini kestiremediğin bir şeyi yapma