Miracnammesi- Aysenur46- cnm sadece progestan mı kulanıyorsun başka ilaç vermedi otur dinlende demedi bişey olacak diye korkuyorum
Aysenur46- Miracnammesi- magnezyum kullaniorum canım benim ben daha hastanedeyim canım doktorla çok konuşmadım korkma inşallah 🙏🏻💕
Aysenur46- Arzu3434 ilaçlarla filan ağrılarım durdurmaya çalişiorum canım ev istiratindeyim sen nasılsın nasıl oldun❤️🤲🏻
Arzu3434 Aysenur46- bende doktordan geldim moralim çok bozuk rahim kısalmış 26 olmuş 21 haftalık ikiz gebeyim serklajlıyım yatış dedi😞 siz nasıl yatıyorsunuz yan mı sırt üstü mü
Aysenur46- Arzu3434 sol tarafımı yatiorum canım sağ sol bacaklarım ağrıdığı için sürekli değişio korkma serklajlıysan🥹❤️
Aysenur46- Arzu3434 benimki 16 canım seninkinden daha düşük inşallah zamanına kadar bekler bebişlerimiz 🥹❤️
Aysenur46- Arzu3434 27 canım benim ben 13 haftalıkken serklaj oldum iki gün önce sancıyla gittim kısalma olmuş hastaneye yatırdılar iki gün hapla filan durdurdular şimdilik progestan ilaçlarla yatiorum hiç kalkmiorum yemek ec harici❤️
Arzu3434 Aysenur46- ben habire lavaboya kalkıyorum eşim diyorki bezleyelim yatman lazım🤣 canım senin haftan ileri ne güzel benim daha çok var😞
Aysenur46- Arzu3434 emin ol aynı bende öyleyim hasta bezi alcam az kaldı hayatım wcyle yatak arasında gidip gelio inanki haftam ilerde ama işte daha çok erken canım benim ama sen korkma inşallah erken farkedilmiş dikiş atılmiş bu uzunluk kısalıp uzayan bişeymiş bol bol dinlen yat hiç kalkma gerekirse mecbur 30 lu haftaları görürsek rahatlarız inşallah🥹❤️
Mommy61 Benim de düşüp çıkıyor korkma ama bol bol yat dinlen hiçbşr iş yapma, güzel beslen , ilaç verirse doktorun düzenli kullan