Agg0207 bugr canım normal dediyse normaldir çünkü genetik yapıda çok etkili oluyor anneyle babanın. Bizde 32 haftalık olduk çok merak ediyorum kilosunu bir hafta sonra kontrolum 😊😊
Melhaercan bugr genetiktir belki canım ben 25 haftalikken kontrol oldum 950 gramdı şimdi 30 haftaligiz kasımda bidahaki kontrol bakalim ne kadar oldu
Agg0207 bugr benim 29+1 deyken 1300 küsürlüydü kilosu canım ama eşim 4500 doğmus görümcemler 4700 ve diğer görümcem 5 kilo dogmuslar genetik yapı çok etkili
gamzelianne16 bugr benm bebegm 2 kilo😱 gecen hafta baktı doktor suan31 haftalıgız bnmki mi cok seninki mi az bilemedm canm
Hatunnn bugr bnm 1800 gr di doktor cok olmus biraz 1300 lerde olmasi gerekirdi bu haftalarda dedi normal sayilir yani canm dert etme okdr
Hicrandgndmr 27 haftalık gebeyim bende 1200 gr oğlum ama herkesin de dediği gibi bende eşim de 4500 kilo doğmuşuz hatta eşimi vakumla çekmişler o kadar iri bir bebekmiş. Sen doktorun ne diyosa ona göre içini rahat tut canım 😊
asminko345 bugr Her bebeğin kilosu kendine özel canım yani daha zamanım var önünde alır kilo bu seferde almasın diye artık uğraşırsın böyle şeyler düşünme doktorun iyi dediyse iyidir 🌸
bugr Ekasar peyniri sevmiyorum muz ve cevizi yiyorum kendim 10 kilo aldim aama yaramiyo diyeuzuluyorum o