sorybaby Asli2509 bende 25+1 oldum sabah öğrenicez inşallah kilosunu çok merak ediyorummm🥹🥹 20. Haftada kaç gr di sizin hatırlıyor musunuz acaba
Hayalmi Nhrsn tabiki söylerdi haftasıyla uyumlu ise bir sıkıntı yok tur ondan normal demiştir 😊 minyon bir bebek olabilir İçiniz ferah olsun sağlıkla kucağınıza alın 💕
Handemiiiy Korkmazzz şu an hayır ama iki hafta sonra filan yapıcam dedi çatı muayenesini,nst yede bağlamadılar onuda sormadım
ElifKus Tubazeynepalin 37+6 yız boyumuz 50 cm kilomuzda 3700 çıktı dün kontrolümüz var dı hepimizin evladı sağlıkla hayırla bereketle gelsin inşaallah 🌸😭
SeKa26 ElifKus benimde 37 haftalıkken tam 3400 çıktı kilosu ben minyon ufak tefek bı gebeyim doktorum bana yediklerini dikkat et zorlanabilirsin dedi doğumda
ElifKus SeKa26 bebeğin başı da 2.5 hafta önden gidiyor bebek iri seni yorar ama normal doğum yaparız demişti
SeKa26 ElifKus biraz daha zorlu oluyor demekki sadece. İlk dogumumda 3360 oldu doğumum şuan bunu duyunca doğuma kadar 4 olursa nasıl dogururum diye dusundum
ElifKus SeKa26 çok zorlandınız mı ilk doğumunuzda benim de ilk ve ne yaşan söyleyeyim korkmaya başladım tabii doğunca 3700 bellemiyorum 400-500 gr daha aşağısı olur diye düşünüyorum
Mihraveannesi2849 Bende 21+5 te yani dün gittim. 514 gr 27 cm çıktı hatta doktor diğer olcumlerine bakarak bir hafta önde gidiyor dedi . Onu da tam anlamadım iyi bir şey mi kötü bir şey mi ama kendi doktoruma da soracagim
happiestMom Tubazeynepalin aşşagı yukarı herkesin yakın ama hep farklı. Benimde 2 hafta geriydi 34+3 de 2100 gr cıkmıstı yarın 36+5 olucam randevum var bakalım kaç kilo cıkıcak. Yeme içmeyle falan alakalı degil herhalde bu yumurta yemekten civciv cıkarıcam. Muz yemekten maymundan farkım kalmadı ama nafile 😄😄😄
Bucuu happiestMom Cici bebe +muz +yulaf +bal karıştırıp yemeyi deneyin baya faydası oluyor hemde besin değeri yüksek
glnr_21 Ydz ya benim de 36 haftada 3.200 dü boyunda 50 cmdi şimdi 37 olucam yarın söyler misiniz kaç diyor doktor
Ydz glnr_21 ben sormayı unuttum 😂 ultrason kagıdında 3283 yazıyordu onu fark ettim ama. Boy kilo genetik faktörlere baglı ve sizin beslenmenize tabi ki. Sağlıkla alalım kucagımıza inşallah