MaviK Tubazeynepalin ihtimali yokmuş araştırıldı az önce post sahibi açıkladı 🤣🤣🤣 ama anne neye göre bunu söyledi burada onu anlamadım ya yani neden bir anne bunu söyler gerçek değilse 🤔 postu bulabilsem etiketleyeceğim sizi
Tubazeynepalin Morviceyysss yapıyla mı alakalı sanki benim ki de erken başladı ya yarın soda alcam biraz
MaviK Tubazeynepalin post sahibi şenmişsin 🤣 sorry bu arkadaş @Elifgoktug1 araştırıp mümkün olmadığını söyledi bana 😀
Tubazeynepalin MaviK bi annemiz söyledi böyle birşey okudum diye o da başka yerden okumuş başka bir annemiz de mümkün olmadığını açıkladı 😄
Elifgoktug1 MaviK ay bulursan etiket yap deli gibi kac saat baktim ama imkansiz yani bence dogum hanede biri cigniyordu dusurdu cocugun ustune😄
Elifgoktug1 Tubazeynepalin valla var ne yalan soyliyim bende cok sasirmistim insan niye cif yenek isterki 🙈 yiyemedikce acip acip kokladim hep delilik😄
Morviceyysss @Tubazeynepalin yok canım ya yapıyla alakalı değil bence. 30 haftalıktan sonra başlıyor. Saç olayına inanıyorum aslında ben ama bilimsel olarak bir ispatı var mıdır bilmiyorum araştırmadım. Bu arada doktoruna sor uygunsa Gaviscon yazsın sana. Ben şimdi bir kaşık içtim biraz olsun rahatlattı. Doktorundan onay al ama ne olur ne olmaz.
Mommy17 Tubazeynepalin valla ben inanmıyordum hala da daha inanmıyorum ama gebeyken tek şikayetim mide yanmasıydı uyutmazdı beni herkes böyle söylerdi oğlum baya saçlı doğdu hatta çok ilginç uzun saçları siyah kısa ayva tüyleri gibi olanlar ise sarıydı şimdi 4. Ayımızdayız sarışınlaştı doğumuna göre. Bu arada gaviscon kullandım birde çok eğilmedim yüksek yastıkta yattım baya hafifletiyor bu şekilde
EbrarBusra Tubazeynepalin hurafe olsa bile bende tuttu benim mide bulantısı kusma vardı çok mide yanması hepsi kızım doğduğunda saçları simsiyah bende tuttu etrafımda kim varsa saçlarından dolayı mide yanması yaşadın diyor
Kalbiimde2can Hic alakasi yokmus bire bir yasadim cünkü😂 Ilk hamileligimde hic bir mide sorunu yanmasi bisey yasamadim hatta esime dedim bizim bebis kel olcak diye sonra bi dogdu simsiyah ve cok sacli bi bebis geldi 😍
Emomm Elifgoktug1 kız ben yazmıştım o yorumu ama tamamen dalga amaçlıydı 😂 hatta biri inanın benimle ilgili cahil falan diye post açmıştı skdkf ama dalga geçmiştim yani nasıl mümkün olsun öyle bişey 😂
Emomm MaviK kız sen onu ciddiye mi aldın 😂 ben yapmıştım o yorumu. Dalga geçmek için yazmıştım. Sence böyle bişey mümkün mü nasıl inandın sen buna 😂