Tugce96kk Normalde Sma kullanıyorduk hipp mama aldık kullanmaya başladık ama uzerınde anne sütü kullanmayan bebek diyor hem anne sütü içip hem bu mamayı kullanamıyor muyuz? Bilgisi olan ??
Burciin19 Tugce96kk kullanabilirsiniz güzel mamadır ama tok tutma süresi kısadır iki sene kullandım ben aptamile geçtim şimdi
MaviK Tugce96kk kullanılıyor canım onu yazmalarının sebebi öncelik anne sütü olduğu için anne sütü almayana da aynı oranda fayda sağlıyor mantığıyla yazılmış. Ben de hem anne sütü ben hipp bir arada kullanmıştım
minik_koala_ve_annesi Tugce96kk hipp,evolvia,aptamil,sma ve bebelac gold anne sutune en yakin olan mamalar cogunluk sut degil mama veriyosaniz kullanirsiniz neden kullanamayasiniz
Tugbaysima Benim bebeğimi de sma kanız yaptı çok sıkıntı çekti yavrun hipp kullanmaya başladık şimdi daha rahat anne sütüyle birlikte mama kullanıyoruz
Tugce96kk Tugbaysima çoğu kişi hıpp markasına da kabız yaptı demiş aldıktan sonra okudum da ınşallah bızde yapmaz
Ozgemir4 slzttr canım oğlum mamaya beslendi o zaman evolvia kullandım çok güzel kilo yapıyor fakat diğer mamalara göre daha tatlı olduğu için bebekleri anne sütünden uzaklaştırıyor eğer anne sütü de daha nötr Bi kavandaysa bebekler mama istyo uyarayım dedim
Tugce96kk minik_koala_ve_annesi uzerınde anne sütünden kesıldıysenız verın yazıyor o yüzden sormak ıstedım çünkü doktor tavsıyesı üzerine almadım
minik_koala_ve_annesi Tugce96kk iste anne sutu hic almayan bebekler icin birsey olacagini pek sanmiyorum doktoruna danisin isterseniz
slzttr Ozgemir4 aptamil mamaların içinde en şekerlisi bunu tüm doktorlsr söylüyor. Dolayısıyla bebek fos sisiyor
Ozgemir4 Benimde cumartesi dogumum var bu sefer emzirmek istyorum ama her ihtimale karşı mama da alicam bu sefer hipp kullanicam