Benimde ilk gebeliğimde doktorum Abdullah göymendi sürekli kanamaları bi hamilelik geçirdim 16. Haftada da aniden suyu azalmış dedi ben hemen başka bi doktora daha görünmek istedim Bülent kahramanı buldum ona gittim ama geç kalmıştım elinden gelen herşeyi yaptı ama bebeğimi kaybettim tabi bunun doktorla ne kadar alakası var bilmiyorum sonuçta Rabbim ne dilerse o olur ihmali var mı yok mu bilmiyorum sonra Bülent kahramanla yoluma devam ettim kan pıhtılaşmam çıktı düşükten sonra yapılan testlerde ve ben tekrar hamile kaldım kan sulandırıcı iğne kullanıyordum hiçbir sorunum yoktu herşey yolunda giderken 19. Haftada aniden rahim ağzım kısaldı Bülent bey acil serklaj yaptı ama maalesef olmadı dikiş güzel atılmasına rağmen sancılarım durmadı o şekilde yine bebeğimi kaybettim bu düşükten sonra doktorum rahim filmi çekmek istedi çekti ve ben yarım rahimli olduğumu öğrendim. Bir yıl ara verdim çocuk işine psikolojimi toparladım kasım ayında tekrar hamile olduğumu öğrendim şu an hala doktorum Bülent kahraman 12. Haftamda dikiş atılacak ben sürekli uzanıyorum progestan fitil igne ve kan sulandırıcı kullanıyorum sıkı takip ediyorum elinden geleni yapıyor ama bu işler birazda Allah’a kalmış sonuçta doktorun eline şifayı verende Rabbim siz zaten hissedersiniz o güveni Allah benim yaşattığım şeyleri kimseye yaşatmasın inşallah herşey gönlünüzce olur 🙏🏻