Necibedmrll Kızlar nerden aldınız ve hangi marka önerebileceğiniz siteler yada instagram sayfaları var mı ?
MaviDeranHazal Necibedmrll vivenseden aldım üç kapılı dolap bir tarafı raflı modelin adını unuttum 2800 tl idi. Çok kaliteli ağır bişey beklemeyin, hele arkası çok çok ince ama fiyatına göre çok güzel yine de bebek dolabı için uygundu. Eğer zamanla arka taraf sıkıntı çıkarırsa ölçü verip kestirebilirim çok sorun değil. Ben memnun kaldım tavsiye ederim
Avukathanimm Necibedmrll gardrop almadım İKEA’nın 6 çekmeceli malm şifonyerini aldım, üzerini de kullanacağım çok pratik oluyor ve inanılmaz eşya alıyor. Yine ikeada satılan çekmece organizerleri ile de çok kullanışlı oldu, bi çekiyorum çekmeceyi her şey gözümün önünde.
tazecikannee Necibedmrll bende sipariş verdim kargoda bekliyorum yorumlarda herkes çok memnun bakalım
beyzacmvrc Flyy ürün gelip kurulumunu yaptığınız da bizimle de memnuniyetinizi paylaşır msnz acaba bende baktım ordan 😊 sunta malzeme olanlae bile çok pahalı almışken MDF bişey alayim diyorum ama gerçekten çok pahalı herseyy 🙄
Seymaozerr Flyy canım merhabalar, bizde rabi diva country modelini aldık için rahat olsun kendi yatak odası takımım Doğtaş onunla aynı kalitede desem yeridir kapakları rafları iskeleti sapasağlam muhtemelen çok uzun süre götürür bebişi 😊
Flyy beyzacmvrc Tabi ki paylaşırım da baya uzun sürüyormus teslimat 10 günü gecti hala kargoya verilmedi
Necibedmrll Flyy bende fiyatlar daha fazla artmadan almaya başlayım dedim herşeyin fiyatı çok çabuk değişiyor daha fazla zorlamadan erken davranmak gerekiyor 😀
Necibedmrll MaviDeranHazal aaaa iyimiş fiyatı ben internette bakayım dedim çok uçuk fiyatlar var hem ilerisi için okul çağına geldiğin de kullanmasını istiyorum bir bakayım bende dediğiniz siteye
MaviDeranHazal Necibedmrll evet ben de o mantıkla aldım eğer bebek odası istersem süs ve sticker alıp kendim yaparım desen süs dedim gerek de kalmadı. Gönlünüze göre bulursunuz inşallh
Betulaa Ben pierre cardin den aldım, markasız yerlerle aynı fiyatlara denk geldi, %30 + belli bir tutarı geçerse ekstra indirimi vardı. Büyüyen beşik , gardırop, şifonyen , yatak , 16 000 den biraz fazla oldu
Busel Vivenseden aldik sifonyer ve dolap ikisine 7bin civarı birsey verdik sağlam baya güzel geldiler. Bu kurulum anı odasını yeni düzenliyoruz. Üzerini desenli aldım ben ama yarın bir gün düz beyaza çeviririm diye dusunuyorum. Duz alsaydim da boyardim yine
Flyy tazecikannee 210 luk olanı aldık biz bi de şifonyerini yorumlar güzeldi bakalım inşallah memnun kalırız 🙃
Seymaozerr Flyy evet canım eşim tek yaptı ben sadece ucundan tuttum ama son aylarındaysan yardıma başkasını bulsanız iyi olur 😊 zaten baya detaylı bir şema gönderiyorlar YouTube da da montaj videoları var kolaylıkla yaparsınız İnşallah 😊