Asminsmom2 RabiaGlck kızıma Asmin ismini koyuyoruz Anlamı gökyüzü ve ay ışığı demek benim de ismim aylin ve aynı anlamda isimlerimiz ayrıca seslenmeler de uyuyor 😊
Ebalp RabiaGlck benim bir Alparslan'ım olucak 💙 ama rabbim ileri zamanda nasip ederde bir kızım olursa Almila 💖koyucam anlamıda al yanaklı kız demek
rileyss [bilinmeyen] anlamının bu oldugunu simdi sizden ogrendim ve resmen kanım cekildi ne korkunc bir isim 😱
guliz35 ben melisa koyucam kizimin ismini 20+4 💕 bernaz degisik bir isim ama anlamini htrlamiyorum suan😊
Seldaapk RabiaGlck valla biz Arven Balım koymak istiyoruz ama aileler çok tepki verdi bakalım bizde arıyoruz şimdilik ama çok zormuş bu isim koymak
Busra37 Tugba91 eslem linada ben koyacaktım kızımın ismini aylardır öyle sesleniyoruz ama bi öğrendim erkek ismi yurtdışında vede sahabe döneminden bi erkek kölenin adıymış iyice araştırın 😢
deletedmom734 RabiaGlck Rahel HZ yusufun annesinin adı Babası peygamber Kocası Yakup Peygamber ve oğulları yusuf ve Bünyamin peygamberdir
Burcuaykuttt RabiaGlck bizde öykü koyacaz allah nasip ederse inşallah bence çok değişik farklı isim onu için zor olabilir her açıdan düşünün bence bu benim fikrim yanlış anlamayın sadece örnek vermek istedim