defneveannesii_ Medicana’da İlkay hanım var çok tatlı kendisi, çok sevecen🌸 Bi abla edasıyla yaklaşır size, çok da pozitif bir hekim😍 Mutlaka öneririm memnun kalırsınız kesin🐣
Fgbebek-1 defneveannesii_ bende İlkay hanım gidiyorum gerçekten çok sevecen olumlu bir hekim ben çok memnunum
Nilsucansu defneveannesii_ merhaba biraz bilgi verir misiniz ya son anda doktor degistirdim cok stresliyim 37+4 üm bugun. Gitsem kabul eder mi son haftalarımız cunku😔😔😔😔
Nilsucansu Aysee-64 merhabalar tss kapsamında bakıyor mu acaba kendisi ben de son anda dogumumu medıcanada yapmaya karar verdim
defneveannesii_ Nilsucansu Yani eder diye düşünüyorum çok şeker bir hekim, yaklaşımı çok iyi. Yine de hastaneyi arayıp net bilgi alın yanlış yönlendirmek istemem tabii ki🙋🏼♀️😇
Aysee-64 Nilsucansu inanın bilmiyorum her doktorun kendine göre prensibi var siz kaç haftalıksınız martın ilk haftası kontrolüm var isterseniz sorayım sizin için
Aysee-64 Aysee-64 simdi gördüm 37 haftalıkmıssın ben gidene kadar vaktin kalmayabılır iastersen bi hastaneyi ara danış odasına bağlanıp