Barlasvemother Anneolmak188 Kızlar bende instagramdan mesaj atın belediyeye diye duydum açıkçası bugün mesaj attım telefon numaramı istediler yarın iş saatleri içerisinde arayacaklarmış
Kubukargl Anneolmak188 ben aramıştım bana dönüş yaptıklarında ilk gebelikte vermiyoruz ikinci gebelikte veriyoruz diye saçmalamışlardı bende sinirlenip üstünde durmadım bilgi alırsanız yazın verirlerse iki çemkiriyim
beyazgull Ben belediye sayfasına mesaj attım onlarda ; Merhaba, doğum paketi desteği 2. çocuktan sonra verilmektedir. Detaylı bilgi için 444 0 411 numaralı hattımızı arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Dendi
Kubukargl Anneolmak188 valla bak hatta suriyeli değilim hanımefendi sürekli çocuk doğuracak halim yok diyip teli kapatmıştım 😂 saçmalıyolar yada böyle bişey yok uyduruyolar kim bilir altında neler döndürüyolar 1.çocukta vermeyen niye 2.çocukta veriyo onuda anlamış değilim 😂😂
Anneolmak188 Kubukargl Barlasvemother Aa delirmiş bunlar ben belki 1 tanede bırakıcam ben geçen aradığımda 7. Ayda gelin başvurun demişti kız
Barlasvemother Bugün benide aradılar ilk çocuk mu dediler evet dedim, kız kusura bakmayın sadece 2.çocuk ve şartlara uygun olana verebiliyoruz siz İstanbul büyükşehir belediyesine 153 ü arayarak başvurabilirsiniz oradan verirler dedi ne kadar saçma ya gerçekten
sarellem55 Kızlar ben bugün Kağıthane belediyesini aradım bebeğin TC kimlik numarasını istedi daha doğum yapmadım 5 aylık hamileyim dedim tamam doğunca arayın bizi dedi