aysecigdem 28.haftam ve bir haftadır makatta ağrı hissediyordum bugün cerrahiye gittim büyümüş bi et parçası basur için krem ve bir kutu ilaç verdi napıcam bilmiyorum ya canım yanıyor 😑
DerinElif Aynı durum bende de var maalesef hemde dışında bende 32+2 haftalık hamileyim çok zor acıyor felan pzartesi kontrole gittiğimizde cerraha bende görüneceğim inş çabuk geçer
Krispiim16 DerinElif canım bende 7 haftalık gebeyim ve bende de oldu et dışarı çıkmıştı onu sıcak suya tuttum makatıma ve parmağımla onu içeriye ittirdim bir saat sonra ne ağrı kaldı ne bişey ..
DuYGuCk Bende 27haftaligim 1 haftadır acı vardı dün akşam inceledim dışarı et parçası büyüdüğünü gördüm nasıl olacak böyle doğum da sıkıntı yaratırmı ki
Denizpekdal Konuyla alakalı değil ama basur varsa normal doğum olmuyormuş. Bir arkadaşım da basur vardı doktora söylememiş normal doğum yaptı ve sonrasında baya zorlandı. Yapılmaması gerekiyormus. O doktoru suçluyor sormadı diye ama bence bizim söylememiz gerekiyor. Bilgin olsun istedim.
Aysenurtsr Denizpekdal normal dogum yaptim, oncesinde de vardi, dogumda ikinmayla disari cikiyor ama o esnada sana bir zarari yok. Sadece kabiz olursan problem.
HakanDuyguGl Aysenurtsr bendede var çok korkuyorum normal Doğumdan sonra çok şişme oluyor mu kanamam felan
Aysenurtsr HakanDuyguGl 2.5 ay oldu. Sadece gecenlerde kabizliktan dolayi sorun yasadim. Ama kanama felan yasamadim