elifinbeybisi Basindan beri bacak boyu icin normale gore kisa dediler. Var mi ayni durumu yasamis olan ve sonrasinda sknti yasamayan? Yani bu şu mu demek cocugumun bacak boyu vucuduna gore kisa olarak dogacak ve oyle devam mi edecek?
2022bebeki elifinbeybisi Boy kilo meselesi genetiktir. Eşiniz ve sizin boylariniz nasil? 2 hafta ileri ya da geri bir şey ifade etmiyor der doktorum hep
Mhnds2356 elifinbeybisi oğluma bacak boyu 3 hafta geride dedi doktor. Sonra başka bi doktora gittim hatta 32 haftalıktım o doktoru bıraktığomda. Gittiğim doktor hiçbir sorun yok dedi. Şimdi 3,5byaşında çok uzun bi çocuk değil ama ben de eşim de uzun değiliz selvi boy beklemiyorum yani 😂
Meryce elifinbeybisi aynı şey banada söylendi perinotoloji yönlendirdi oda sıkıntı olmadığını söyledi 29 haftalıkken gitmiştim ayın 24 kontrolüm var bakalım ne diyecekler
Nisagerek Bazı doktorların abartması bu yada cihazlar tam olcemiyor benim kızıma koca kafalı olacak demişti doktorrum ama doğduğunda minicik biseydi fazla takmayin kafaniza bence
elifinbeybisi 2022bebeki benim boyum kisa hatta vucuduma gore bence bacak boyum kisa götten bacak ya da yerden bitme derler ya biraz ona kaçar gibi 1.60im esim 1.80vardir muhtemelen. Erkek bebegim ama benim gibi kisa kalmasin
2022bebeki elifinbeybisi Dediğim gibi genetik ama siz yne de kalsiyum içerikli besinler tüketip, takviye alin isterseniz. Yatmadan önce maden suyu,kefir,muz,badem gibi🐣