segah06 Merhaba, çok fazla reklam çıkmaya başladı. Forumda herhangi bir şeyi yanıtlamak bile işkenceye döndü. Uygulamadan giris cikis yapmadikca yazi puntosu geri gelmiyor. Herkeste mi boyle bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Tubatgn segah06 Şu an genel sıkıntı var annemiz. Sorunu ekip arkadaşlarımıza ilettik. Geri dönüş bekliyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz 🌺
Dilek-K0 segah06 ay sorma ya sürekli şeker patlatma oyunu çıkıyor karşıma uyuz oluyorun çıkıyorum bidaha giriyorum bidaha okuduğum postu bulmaya çalışıyorum falan iyice işkenceye döndü uygulama
buseyldz00 segah06 sürekli bi sorun var ki reklam bitiyor klavye kayboluyor klavye’yi düzeltiyorlar reklam geliyor sürekli bi sıkıntılı
35ilknur35 segah06 ayy gerçekten bende bu postu açıcaktım. Çok girmemeye bile çalışıyorum reklam yüzünden
segah06 BBuseY bende de en altta reklam çıkıyor. Tam bir seye cevap verecegim metin puntosu gidiyo yemek sepetinde reklam cikiyor karsima
2023bebegim segah06 aynı sorunu bende yaşıyorum hatta çoğu zaman yorum yapamıyorum yorum kısmına giriyorum fakat klavye çıkmıyor yorum yapamıyorum çok sinir bozucu bir durum ve çok reklam giriyor araya