Rabia_zeynep61 Kızlar geçen hafta cuma günü bir buluşma yapmıştık metrogardenda, 11.1.2023/ yarın yani çarşamba günü 12:30 da canparkta görüşelim dedik gelmek isterseniz o saatte canparkta olacağız @umutunannesi34 @zeynozey @Heyecanli_anne @Seymaader @Bortubocek @ElifAkyol @Kiwi12 @Pltkbra @AdinsMom @Merbur28 @Mrv2112 @Mrskzl @Ekut @Elifdamlayildiz @Seydacavdarr @Semapezik @Amineeduruu @MasaAll @yagmurefe @Hanife61 @Zeklike @betul22 @Ezel5656- @zeynepaylaipek @bebis_9891 @seyma15 @Leylaberk @Melek_26942694 @burcukoksal @Rosbes @Ece61 @Selin_1 @GamzeMeryemm58 @yagmurefe @bebek_firarda Gelmek istiyorum müsait değilim diyenler olmuştuu posttaki kişileri etiketledim yine, gelmek isteyenler buyursun gelsin🌺💕
Rabia_zeynep61 Rabia_zeynep61 @sekermomgeliyo @Syd53 @hilalmami Sizi de ekliyim canımlar yazan olursa siz de yanıtlarsınız🤗☺️🌺
Selin_1 Rabia_zeynep61 Allahim saka gibi 😂😂 ben bu seferde gelemiyorum kizlar hamilelikten dolayi kalbimde skinti olustu yarin 12 de randevum var hastanede 😂
Rabia_zeynep61 Selin_1 😁🙈🙈 çok geçmiş olsunn canım sağlık önemli tabii, sıkışma gibi mi nasıl🌺 Dönüşte iyi hissedersen gelirsinn çok erken kalkmayız muhtemelen
Rabia_zeynep61 Mrskzl @dilaradoyan @Emineo98 @Cihangirmom @MeltemEA @AdinsMom @Zumzugukodummuzzingillatirim Kızlarr bir gün öncesinde tam netleştirdik yeri ve saati maalesef o yüzden akşamında yazdım Etiketleyince de mesajlardan gözüküyor diye etiketleyebildiğimi etiketlemiştimm Bir sonraki buluşmaya artıkk, ben bir süre olamıcam muhtemelen diğer arkadaşlarım toplanırsa da söylerim ☺️💕🌺