Dlkuzn 22 hafta iki günlüğüm detaylı ultrason yapıldı bebiş gayet sağlıklı ama sağ rahim damarında direnç artışı olduğu gözlemlendi ne yapmam gerektiğini bilemedim bütün moralim alt üst oldu bu durumu yaşayan var mı?
Sureyya1 Dlkuzn soldakinden beslenir bebeginiz bisey olmaz Alahin izniyle benimki tek damar mesela dusununce daha kotu oluyor benden kiyas yapin. Sizinki en azindan iki damar birinde direnc varmis. Oda yari yariya calisiyordur zaten en azindan korkmayin Allahin izniyle bisey olmaz
AyFa1608 Dlkuzn bende detaylı da öğrendim benimde sağ rahim damarında direnç var. Ecopirin 100 mg kullanıyordum onu 150 mg yaptı pazartesi kontrole gidicem
Aysegulinanc Dlkuzn bende bugün 22+6 da girdim benim de sağ tarafta maalesef direnç artışı olduğunu söyledi sizde şuan durum nasıl bende çok gerildim
Dlkuzn Kaç aylık oldu bebeginiz gebelik zehirlenmesi gibi bişeye sebep olur mu bu durum diye düşünüyorum moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
E5355 Dlkuzn bende doktora bugun gittim 2 damarda birden direnç var aspirin kullanmaya başladık bende duyunca çok üzüldüm
esraamom E5355 yazdıgını gördümde hala aynı devam mı ediyor kaç haftalıksınız. Bugün bende 2 taraftada direnç oldugunu öğrendim
Dlkuzn Bana coraspirin önerdi ama kendi doktoruma daha kontrole görmediğim için kullanmaya başlamadım sonuclarimi kendi doktoruma gösterip ona göre hareket edeceğim. Bu testlerin doğrulugu %100 değil içinizi rahat tutun
Dlkuzn Aysegulinanc 27 haftalık olduk dün kontrolüm vardı doktorum aspirin kullandın mi diye sordu Hayri sadece düzenli rsnsiyon takibi yaptım tsnsiyorum da hep düşük çıktığı için içmedim hapı bebeğe baktı şu an bebekte direnç artışı görmüyorum dedi peritanoloji dk zaten 25 haftadan sonra kendiliğinden kayıp olabilir demişti kendi Doktorumda görünmüyor deyince içim rshatladi tansiyon takibine devam ama ben anlıyorum tansiyonumu yukseldigini
Aysegulinanc Dlkuzn bende takip edeyim o zaman çok teşekkür ederim içim rahatladı bana kaybolur vs hiç bişey denmedi kendi doktorun kan sulandırıcı verirse kullanırsın ben önermiyorum yan etkileri fazla dedi bende kullanmayı düşünmüyorum inşsllah geçer