Mnlya Cok alakasız ama napsam karar veremedım geceden sıcak suda beklettım annemde soguk suda bekletılır dedı baktım sımdı sarı suyu cıkmıs şişmiş napsam karar veremedım tatsız olurmu yapsam
Hatunnn Mnlya hayir hicbsey olmuyo bende sicak suda bekletip sabah yapiorum duduklude pisirmedigim icin daha kolay pismesini sagliyo sicak suda bekletince
Albatros3501 Mnlya bişey olacağını sanmıyorum canım ya 😀 o su hemen soğumuştur zaten havalar soğudu ya 😉
elifiii Mnlya birşey olmaz bir secerlik .nohut sıcak suda fasulye soğuk suda bekletilir. Hatta bekletirken fitik asit çıkması için kefir karıştırılabilir içine.
Tugbaa34 Mnlya vallahı canım 1 yıllık evlıyım dün ılk defa kurufasulye yaptım Internet’te hep soğuk suda bekletın dıyordu annem Ocak’la kaynayana kadar beklet 2dakıka kaynasın kapat sabaha kadar beklet dedı öle yaptım tadından yenmedı öle güzel oldu 🤩🤩🤩
Duyguuuu Mnlya Canim duduklude sogani salcayi kavur fasulyeyi at ustunu azicik gececek sekilde de su koy yarim saat pisir.
Aysegolcuk Mnlya Canim zaten kuru fasulye öyle pişecek geceden sicak suya koyulur sabah düdüklüye koy 20 dkda pişer geceden sicak suya koymasan çok geç pişer