Cnssm Kocaeli’de detaylı ultrason yapan devlet hastanesi varmı acaba özel hastaneler çok uçuk fiyatlar veriyor,şuanda 19+2 haftalik hamileyim.
Aselhumaninannesi Cnssm umuttepeye sorun isterseniz onlar yapıyor Alikahya vs içinde kadın doğumun kayıt açması gerekiyor ama randevu bulunmuyor
Asfdg Cnssm ben Alikahya da yaptırıcam ama erkenden gitmen gerekiyor 15. Haftada randavu verdi bana 22. Hafta için peritonoji yoğun oluyor
Symaysf Cnssm alikahyaya giderek almayı deneyin ayrı bir bölümü var rica ederseniz orda muayene olmadan da boşluk varsa randevu alabilirsiniz ben 2hafta oldu 24şubat için aldım sıra önden sonraki aylar için verildiğinden hemen doluyor Ocak doluydu zaten belkide Şubat bile dolmuş olabilir
Aselhumaninannesi Cnssm https://onlinerandevu.kocaeli.edu.tr:20508/nucleus-hastaportal-randevu/public/main?user=PUBLIC Bu linkten gece tam 12 gibi giriş yapın isterseniz bilgilerinizi doldurun hastane olarak Kocaeli erişkin hastanesi seçin bölüme perinotoloji yazicaksiniz doktorda yasemin hanım var özel muayene zaten 300 mu 400 mü ne ücreti hatta ozellere göre daha ucuz
Aselhumaninannesi iremiyy nasıl çıkmıyor ben daha biraz ince de girdim acaba devketten randevy alabikmej ifin kayit mu acilmasi gerekiyoe o bolume ama umuttepw yari os
Aselhumaninannesi iremiyy Umuttepe yarı özel siz o zaman direk devlette bir kadindoguma muayene olun belki ben devlette muayene olurken rica etmiştim diye açık goruyorum onlarada söyleyin perinotoloji için kayıt acarmisiniz diye sonrası birdaha bakın gün içinde de bakıp anlarsınız acilio açılmadığını