Selim_Alparslan En son kontrolümde 16. Haftaya girmiştim doktorum d vitaminine başlattı şuan decavitle ikisine devam ediyorum . Bana ağır gelir daha sonra başlayalım dedi ama kansızlığım var mı bilmiyorum şuan 19 haftaya giriyoruz 20-21 de kontrole gideceğim tekrardan o zaman verir mi sizce ?
Yesimalmila Selim_Alparslan ben 12. haftada başladım ama benim kansizligim vardi. genelde 12. haftada folikasit asit biraktirilip baslaniyor ama kullandığınız vitamin multivitamin ise demir iceriyor olabilir o yüzden gerek görmemiş olabilir dojtorunuz
Alyaam Selim_Alparslan Kan ilaçlarının belli bir haftası yok ki kan değerlerinize bağlı olarak veriyor doktorlar benim en son 29. haftada kan değerlerim düşmeye başladı ozaman verdi ihtiyacınız olmadığı için vermemiştir.
Hatunnn Selim_Alparslan kansizligina gore baslatiyo doktor canim bi suresi yok oyuzden, bn 32.haftamdayim cok az bi knda dusus cikti basladik mesela doguma kdr belki duser daha diye
Busu48 Selim_Alparslan 33+5 olduk hiç gerek duymadı doktorum her bünye bir değil. Ben tiroid tedavisi görüyorum. Demir tedavisi de gördüm hala takviyesini alıyorum ve vitamin takviyeleri aliyorum.