Beyzafd tsmmst ayyyy az kalmış kuzum dayan aynı bende öyleyim bir de burun şişiyor nefes de de skinti yaşıyoruz 😅😅😅😅😅 ama annelik iste sağlıklı olsunlar bunlar gecer ALLAHIN izniyle
Beyzafd Zeynep_61_70 ben sezeryan kafamda direk doktora soyledim ona gore yol çizelim diye çok korkuyorum ya normale yapamam sanırım ALLAHIM sagliklisiyla doğmalarini nasıp etsin
Esrauysal Beyzafd bende çok korkuyorum nedense ben ağrıya dayanamıyorum ya ağırdan acidan korkuyorum tek düşündüğüm o, ama bebeğim normalde toparlanmak kolay hem daha iyi nebılıyım ya, kaç gündür ağrı başladı bende mesela
Beyzafd Esrauysal evet bebek için de çok iyi bebek kendi geliyor sezeryanda bir anda alınıyor ne oldu falan diyordur bebek ama işte gel gör ki ben hiç gözüm kesmiyor bir nefeste gelir insallah canim
Mommy61 Beyzafd resmen ben yattığım tarafta eziliyormuş da çıkmak istiyormuş gibi hareketler yapıyor ne yana dönsem uyku yok zaten doğurana kadar sabır
esra3728 Beyzafd bu bende de olmaya başladı 29+4 üz muayenemize daha war siz sebebini sormuş muydunuz doktorunuza?
Beyzafd esra3728 sormadım canim ama bebek hareket ediyor yani çok soracak bir seu yok bence büyüyor dicek😅😅😅