Beyzafd Edafmo aynen cNim ya hic uyku yok bende de yastıkları sabaha karşı savurmuş oluyorum her yerden çıkıyor 🤣🤣🤣 eşim sarılacak bu ney ya diyor yastik geri git diyorum zaten depresyondayim bakimsizlik siskoluk o da ayrı zaten 😅😅😅😅
Edafmo Beyzafd ayy eşimde ilk zamanlar sarılmayı denedi yok amacım şu süreçte benden uzak dursun ben bile bazen kendime fazla geliyorum😂😂
Esrauysal Beyzafd nasıl istiyorum varya şu sıra bi 5.dakika bari olsun sırt üstü yatmayı anlatamam 😂😂
Beyzafd Esrauysal hele ben yüz üstü yatmak elini yastığın altına koymak ahahaha gece tuvalet olayi olmadan deliksiz uyku ve de bakımmmmmm sac kiyafet resmen diyorum ki doğumdan sonra kot pantolonu iyice sıktırcam 😆😆😆😆
2022bebeki Beyzafd İnşallah çeker vallahi her gece dualarim arasinda. Zaman,mekan,ses fark etmeksizin uyur🤣 en özendigim insan tipi
Beyzafd 2022bebeki ay benim eşim aynı oyle elimle bazen uykuda vurabiliyorum tepki yok ve saniye De mi uyur hayret ediyorum ya bana diyo 6 haftam kaldı ayyy 6 haftaya bebek sesi uykusuz geceler diyor sanki kendi kalkacak ya fosur fosur uyur 🤣🤣🤣🤣🤣
Esrauysal Beyzafd ay 34 bedene ben tekrar nasıl dönuo her istediğimi giyeceğim 😂😂şu göbeğim akıl işi değil bu kilo nasıl gidecek 😂😂cok ortak yanimiz var anam bende çok seviyorum öyle yatmayı ya nerde o günler şimdiye şükret bacım sen yarın hiç uyumiycaz temelli😂😂
2022bebeki Beyzafd Saniyede uyunur bazen konuşurken cümlesi yarim.kalir yine uyur🤣 ay bu kadar benzerler. Çocuk sesi sanki cok etkileyecekmis gibi tv,telefon, elektrik süpürgesi sesinde bile uyuyangiller bunu dert etmesn lütfen 🤣
Beyzafd Edafmo aynen oyleeeeee bende zaten bi depresyondasin bakimsizlik kilo hareketsizlik sac boyatamama ilaçlardan dolayi bozulan vücudun 😅😅😅😆😆
Beyzafd Esrauysal ahahah ben 60 dan 76 ya yukseldim en son 2 hafta once su an durum ne bilmiyorum doktorda öğrenecem daha ama doktor saolsun bozmayı seviyor sanırım sen böyle devam edersen daha çok kilo alırsın dedi erkek bir de normalde 2 ayım kalmıştı 2 kilo alacakmisim bennnnn o da tobe bacim ben çok yiyorum yalan değil 😅😅😅 bu sefer de çocuğu uyutak da herifle ilgilenek diye kosturacaz😅😅😅
Esrauysal Beyzafd sen yine az almışsın ya ben 44 le kaldım 54 olmuştum en son daha alıp almadigimida bilmiyorum 😂😂😂valla benim suçum değil hersey bi anda oldu😂😂bir anda geldi bu kilolar 😂😂
Beyzafd 2022bebeki ahahaha ya aynen öyle su an yeni youtubedan kismetse oluru izliyorum aksamlari ona sardim kendi de izliyor onu bahane edip uyuyor ben sevmiyorum diye birde sende gel diyor bensiz uyu arkadas yok gelecen diyo artık sey olmuştu sende de oldu mu çocuk olsa onla otururum😅 🤣🤣🤣🤣
Beyzafd Esrauysal su an beni rahatlattigin icin teşekkürler 🤣🤣🤣🤣 veririz bacim bosver ekmeği kesecez kaç haftalik seninki
zuhaall Beyzafd ay bende aynıyım ya sola yatınca rahat edemiyorum sağ tarafta daha rahatım baktım bebek beni yoruyor eşime söylüyorum elini karnıma koyuyor öyle uykuya dalıyorum benim oğlan babasının elini hissedince rahatlıyor bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama dönerken sıkıntı oluyor bende eşimin üstüne atıyorum rahat bir şekilde uykuya dalınca sıkıntı yaşamıyorum gece
Beyzafd Nesli8181 bende sabaha karşı 7 gibi uyuyorum 10 da kalkıyorum başım ağrıyor yani alıştık bebegin doğmasına şimdiden bakabiliriz 😅😅😅