nurellaa212 AhseninAnnesii hiç anlamıyorum bu şeyden bende canım ya doktorum da bişey demedi bana var yada yok diye 38 haftalığım 🤷
nurellaa212 gamzosgamzos benimkine de baksanız♥️🙏 
gamzosgamzos Sevvl senin sancıların var canım düzenli ama çok yüksek değil dogumluk değil ama haftan küçükse önlem alınması gerekiyor sanırım Benimde kasilmalardan dolayı bu şekil düzenli sancım çıkıyordu 29.haftadan itibaren ilaçlarla durdu çok şükür 36+5 te doğdu kızım
Aysenur46- Sevvl bende şuan yattım canım servikal uzunluk 16 ya düşmüş 26+3üm daha serklajlıyım buarada yani rahim ağzım kapalı dikişliyim nstye bağlıyım şuan mesajını okurken🤲🏻❤️umarım iyi oluruz da uzar 30 a kadar bu uzatıp kısalan bişeymiş canım
gamzosgamzos nurellaa212 ooo zamanı gelmiş ☺️ Rabb’im inşaAllah bir anda verir sancıları sağlıkla kavuşursunuz 🤲🥰
Gunes-umutt Benim 26 haftalarda 40 larda çıkıyodu 32 haftadan sonra 40 60 80 bile gördük ama düzenli değil işte o kısmı önemli bide böyle çıkınca açılma varmi diye bakıyorlar ben Bi 4 gün hastanede yattım kontrol amaçlı Bi sıkıntı olmadı 37 haftadayim bakalim
Sevvl Aysenur46- çok geçmiş olsun inşallah önce 30 lar sonra da 37 leri goruruurz serklaj bana yapılamıyor artık🥹
2023bebegim AhseninAnnesii ben 42+2 de kıza doğum yaptım kızım 41+4 de döndü kız cocuklwrim doğuma 3 4 gün kala döndü ama erkek çocuklarım 6. 7 aylık iken makara girdi
AhseninAnnesii 2023bebegim valla benimki basindan beri makat gelisti hoca ihtimal vermiyodu o yuzden. Insallah geri ters donmez ya.