Aasli-342874 Sanırım 4 haftalık hamileyim bugün sonucumu öğrendim tsh değerim 23 çıktı nasıl bu kadar yüksek olabiliyor anlamadım ?Bu şekilde olan var mı nasıl bir yol izlediniz
gulyagmur33 Aasli-342874 o sonuçta bi yanlışlık olabilir ama sağlık ocaklarında bi tık daha yüksek çıkabiliyomuş aile hekimim söyledi benim de yüksek 5 küsür çıktı dahiliyeye gittim 4 çıktı ilaç kullanmaya başladım tavsiyem sizde dahiliye doktoruna gidip orda yaptırın testi daha sağlıklı sonuç elde edebilirsiniz🙏🏻
Sinem0135 Aasli-342874 çok yüksek kuzum değeri ilaç falan önermedi mş doktor büyük ihtimalle tekrar kan verdirecekler t3 t4 değerlerine de baktır hatta fırsatın varsa sağlık ocağına git Tsh t4 t3 değerlerine baktır
Aasli-342874 Sinem0135 bugün kadın doğuma gittim ilaç kullanamazsam şimdilik sorun olur mu diye sordum olmaz dedi sağlık ocağında perşembe tekrar kan vericem hem betada artış olmuş mu diye
Aasli-342874 Kahyaasena yani kadın doğum doktoru bile şaşırdı yanlışlık olabilir mi bu kadar yüksek çıkmaz dedi