Nuraysss Zeynep6_ sut icemiyorum gaz ve yanma yapiyor bana, doktorum gasvin die bi ilac onerdi bi kasik iciyorum yanma olunca ictigim gibi kesiyor mucize bisey
zeynepmom34 Zeynep6_ iç benimde şuan yanıyor içiyorum ama bebek sürekli acıktırıyor beni doymuyorum hiççç 😂😂
Zeynep6_ zeynepmom34 Bende de yeni yeni oluyor sürekli bişey yeme isteği ama ben kendimi fazla alıştırmıyorum yoksa kilolarla başa çıkamam 😂
Belinay_AliEge Ban iyi gelen şeyler ; bir kase yoğurt koyup yiyorum yada soğuk süt , soğuk tuzlu ayran , tuzlu salatalik , somun ekmeğin dışı 🤭 yani herşeyi deneye deneye keşfettim 🤭
Zeynep6_ Belinay_AliEge Ayran la salatalığı denedim de geçer gibi oldu da geçmedi ama tuzlu denemedim bide oyle deneyim
Hallerimvarbenim Zeynep6_ Ben uzun zamandır kullanıyorum kullanan da çok kişi var burda kuzum hepimizde doktor kontrolünde kullanıyoruz sorun olsaydı izin vermezdi doktorlarımız
Asyabuse Gaviscon ve rennie beni 27 haftaya kadar idare etti ama sonrası nanay.. şimdi yeni bi ilaca başladım acidpass diye mükemmel bişey emilen tabletlerden vallahi turşu yemiş olsam bile kesiyor yanmamı. Doktorum yazdı eczaneye gittim vay efendim kullanma bilmem ne dedi şüpheye düştüm geceleri sabaha kadar uyuyamadığımda kullandım sadece geçen hafta randevumda doktora söyledim eczacıya ne bakıyosun kullanabilirsin diyorsam kullanabilirsin dedi. Şimdi yandığı gibi içiyorum öyle rahatlatıyor ki ertesi gün bile idare ediyor. Zaten rennie o kadar etkisiz hale gelmişti ki 4 kere falan içiyordum yine de fayda etmiyordu