Deniz34 Dün iki kere açıklık muayenesi olmuştum ondan sonra bel kasık ağrılarım başlamıştı şimdi nişanım gelmiş çok heyecanlandım dua edermişsiniz benim için kolay bi Doğum olsun🙏
Gul_hamad Allah bir avazda kurtarsin canim. Benim de 1sm acikligim var,nst-de sancilar yuksek cikti bekliyorum simdi ) kac haftaliik?
Deniz34 Gul_hamad çok teşekkürler inşallah dediğiniz gibi olur inşallah sizde kolay sonu güzel bir Doğum geçirirsiniz 39 haftalık gebeyim
Deniz34 EsraDabakzkal yazarım tabii şimdi sancım yok herşey normal ama ishal de olmuşum yani bu gün yarın doğuracağımı hissediyorum Ayrıca teşekkürler😊
YagmurSahin Kaç haftalıksınız? Allah yardımcınız olsun bi sokukta kurtulun inşalla sağlıkla kucagınıza alın darısı bızlerın başına 🤗
Deniz34 YagmurSahin aminn darısı sizin başınıza dün çok dua etmiştim bebek çok kilo almadan doğuruyum çatım dar sezeryan yapacaklardı az daha kilo alsa 39 haftalık gebeyim
YagmurSahin Sağlıkla büyütün inşallah. Benimde 38 bitmek üzere +5.. umarım doğururum bende yakın zamanda 😊