Hamideersin Mhtpkts inşallah 12sinde dogurmam o zaman devlette olucak doğumum 37+3teyim 16sinda randevum var benimde
Kubra5847 YagmurEymenAyaz01 ozel hastanedeki fiyatlar zaten almış başını gidiyor pahalı olmasından dolayı kimse özele yanaşmıyor artık devlete gidiyorlar neyi begenmiyolar onu anlamadım devletteki doktorlar zaten ayni insana saldirir gibi davranıyorlar o maaşı haketmiyolar bile ama neyse
Saaareeee Kubra5847 devlete gidiyoruz diye azar işitmek zorundayız sanki dimi sonucta hamileyiz ve normale göre daha hassasiz resmen ezik muamelesi yapıyor devlet.ozel desen zaten oda almış başını gidiyor ne yapacağımızı şaşırdık Allah yardimcimiz olsun.
Kubra5847 Sekerportalali yani ama onlar nasıl davranırsa sende öyle davranan kusura bakmasinlar orda onları zorla kimse iş yaptirmiyo begenmiyolar çalışmasınlar gitsin evlerinde otursunlar
Sekerportalali Kubra5847 işte biz o an mecbur olduğumuz için yerine göre susuyoruz ama bazen gerçekten deli ediyorlar
Mhtpkts @Aleynaerayy22 yok allahtan acil vakalara bakılıyormuş gebelerde ☺️Yoksa herkes evinde doğurmak zorunda kalırdı🤣🤣
Mhtpkts Randevusu olanlar belki düzeltme yaparlar en azından ben öyle yaptım allahtan randevu bulabildim
Mylifeem @Mhtpkts bugun hastanedeydim çıkarken geldi aklıma güvenliğe sordum güvenlik yok öyle birşey dedi
Mhtpkts @Mylifeem vallahi bende internet haberlerinde gördüm öyle yazıyordu doğruluk payı olabilir o yüzden riske atmamak lazım☺️