Ftm124 Kıxlar merhaba şeker yükşemesinde açlık 79 tokluk 1.saat 155 çıktı 50likte. Evde şuan ölçüyorum yemekten sonra ve ara öğünde 86-87 çıktı. Ben anlamadım bu işi.
Sermec27 Ftm124 ne yediğinde önemli benim de gebelik şekerim vardı mesela ara öğünler 90 falan olurdu en fazla
aysbuk2baby Ftm124 benimde aynıydı hep ölçerek ilerledim, yediklerime dikkat ederek. Hep düşük çıktı, sonra tatlı yediğimde bile düşük çıktığını farkettim. Yine dikat ediyorum ama diyete uygun yemesem bile düşük çıkıyor. Doktorunuzla paylaşın bu durumu.
Ftm124 Sermec27 ya çayın yanında bir tane burçak büskivi bir parça da milka yedim sonra ölçtüm o şekerli şey hani 2 bakşava dilimiydi ben anlamadım 🥹
Ylzzcngz Benimde aynı öyle 2 aydır ölçüyorum kendim tokluk ölçüyorum ama sadece oda 105 i hiç geçmedi 🤦🏻♀️ Anlamıyorum neden öyle yediklerime dikkat ediyorum o ayrı ama yine çok saçma 😒
Ftm124 Ylzzcngz boştan yere bizi gerdiler ama tokluklarımı ölçerim artık günlük ya da çok yediğimde 100 lük yaptırmadım tanı koyulacak diye rapor çıkartmadılar
Sermec27 Ftm124 valla bilmiyorum canım bazen aletlerde yanlış ölçüm yapabiliyor İlk lokmayı aldıktan 1 saat sonra ölçüm yapacaksın bunu biliyorsun dimi bir de parmaktan çıkan İlk kanı sileceksin
Ylzzcngz Ftm124 tek öğüne düşür bence ölçmeyi bnde öyle yaptım yani parmakların acısı artık başka türlü hafiflemiyorda 🤦🏻♀️🤣
Ftm124 Sermec27 evet öyle yaptım baya normal çıktı yemekte tavuk-tarhana-yoğurt - salata 86 çıktı. Burçak bir tane bir parça da milka 87 çıktı. Gayet iyi bence.
Ftm124 Ylzzcngz öyle yaparım artık siz ara öğünden sonra mı ölçüyosunuz akşam yemeğinden sonra mı? Yani ben çayla şekerli bir şeyler yiyorum ondan sonra mı ölçsem acaba
Ftm124 aysbuk2baby size 100 lük yaptılar mı? Benim kesinleşmiş bir tanım yok belki de şekerim yok yani ondan mı acaba diye düşündüm. Siz doktorunuza dediniz mi ne cevap verdi? Benimki ısrarla 75lik yaptırmamı istedi ama yaptırmıcam