YaseminBatrk Suhedymn ay ben evxe düşük yaptım aman Allahım normal sancı gibi ara ara sancı geldi ve çok afedersin et parcalari düştü hep o sancida. Kötüydü.allag yardım etsin inşallah
funnymummy Suhedymn ben 11 haftalık yapmıştım sabahtan karnıma ara ara ağrı giriyordu ama çok bilmiyordum akşama kadar sürdü böyle akşam ateş basması ishal kusma çok yaşadım ve karın ağrısı şiddetlendi hastaneye giderken kapıda düşük yaptım Rabbim göstermesin size de
Gebeyizbiz Suhedymn Ben iki kere düşük yaptım ikisinide evde yaptım Allah kimseye yaşatmasın çok kotü bı durum psikolojik olarak
Sevimlianne_adayi Ben dış gebelikten düşün yaptım hastaneye yatışım verildi iğne vuruldu 3 gün yattım Son gün sancılı idi 3 üncü günün sonunda eve çökmek istedim gecesi evde düşük yaptım canım adet olur gibi sökülüyorsun yAni ben öyle oldu
Aysegul0-0 10 haftalıkken bende hastanede kürtaj olmuştum fakat rahim ağzımı doktor zor buldugu için tam olarak temizliyememiş bu yüzden kürtaj sonra gerisini düşürdüm bende allah kimsenin başına vermesin bedensel ruhsal anlamda kötüydü benim için🤲🏻 sizede çok geçmiş olsun
Ayse9191 16 haftalıkken tualette bebek direk elime geldi,Ağrı sancı olmadı,daha sonra plesantıyı kürtajla aldılar,uyuşturunca sıkıntı olmuyor
momysss Ayse9191 çok geçmiş olsun canım bende 19 haftalık dopum seklinde düşük yaptırdılar ama acılar içinde kaldım demekki rahim ağzın açılmış benim açılması için çok bekledik
crazymommy Ayse9191 momysss Geçmiş olsun. Durduk yere mi oldu? Daha öncesinde olumsuz bi durumunuz var mıydı gelişme geriliği kanama ağrı sancı gibi ?
Ayse9191 momysss 😥çok üzüldüm sanırım suni sancı verdiler,günahlarınıza kefaret olur inş.rabbim tez vakit tekrar sevindirsin🥰
momysss Ayse9191 amin canım inşallah ilaç verdiler o şekilde sancı gelmeye başladı canım. Siz kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız
Cnsucr Bende hastanede düşük yaptım. 6 haftalık ken kalbi durmuş ve 8. haftada öğrendim. Kürtaj la alındı ve 1 gün yatıp çıktım
minikmucizeemaak Ayse9191 Çok geçmiş olsun, peki daha sonrasında düşük sebebi bir şey tutmadılar mı? Bir sebep sunmadılar mı ?
Ayse9191 minikmucizeemaak hayır daha önceden sağlıklı bir çocuğun var,düşük öykümde olmadığı için araştırılmadı,şimdi 35 haftalık gebeyim,daha önce yaşadığım olaydan dolayı,önlem amaçlı rahim ağzım dikildi