Meri11 5 buçuk aylık hamileyim. İlişki sonrası peçeteye kırmızı kan geldi. Doktora yazdım haber bekliyorum. Cok korkuyorum şaun başına gelen var mı
Likayolcusu Meri11 benim 6. Haftada ilişki sonrası olmuştu ama çok şükür bi kaç ay ilişki yasal ve progestan kullandım geçti
Esrauysal Meri11 gelmemiştir Allahin izni kile korkma ona göre hap falan verirler kanama lekelenme normal değil o yüzden git ve görün kuzum
baharruzgar bebege zarar gelmesi mümkün degil icinizi rahat tutun tahris olmus olabilir oyuzden de bu durumu yasamis olabilirsiniz.bebegin oldugu yer cok güvende insallah🤲🏻
Meri11 Gmzgvn acil alttan bakmak istedi baktırmadım geri eve geldim yarın mayene olmaya gideceğim neden olmuş ne demişti doktorunuz
Hmry Meri11 bende öyle oldum hemen iğne hap kesti ve büyük ihtimal tahriş oluyo ondan kanama olmuştur
Gmzgvn Meri11 bebek yer değiştimiş ve cinsel ilişkiden sonra olabiliyormuş içinizi ferah tutun şuan kanamız devam ediyor mu
Meri11 Mine34 asıl doktorum alttan baktır o brisey değildir kanama dedi ama ben baktırmadım eşim istemefi korktum
Gzo Meri11 hic korkmayin bir iki gune lekelenmeys doner cok degilse tahristendir sakın stres yapmayın geçmiş olsun 🙏
Meri11 Gmzgvn hayır ama silindikçe hafif hafif gelmişti. Gece hiç olmadı hala da gelmedi. Cinsel ilişki de neden oluyor anlayamıyorum