Alymus Tubag1 maalesef bizide 5 haftada bir çağırıyor bize çok geliyor ama sorun olmadığı için normal demek ki 🙏🏻
coolmother Tubag1 banada ¾ hafta sonra gel diyolar ama ben dayanamıyorum haftada bir gidiyorum banane bebeğimi özlüyorum 😂
Baharks Ben 4.ayima kadar iki haftada bir gittim doktorum öyle uygun gördü sonra ayda bire cekti düşük riski ve bebekte bir sıkıntı olmayınca sukur sıkı takipi bıraktı
Babykalamar Tubag1 33 e kadar ayda bir cagirdi sorun olmadigi icin. Ptesi 33+4 de gidecegim buyuk ihtimal iki hafta yada bir haftaya dusecek artik
Aselsmoms Tubag1 ben 32ye kadar ayda bir gittim 32den sonra 34de gittim bugün 36+1 olduk kontrole gittim yine🤗
bendiyebiriii Tubag1 valla özele ayda bir gidiyordum ama artık devlete de gitmeye başladım. Bana kalsa her gün giderim ahdhdjd ama 3 haftada bir gidiyorum
kbra19 Tubag1 özele gidiyorum doktorum ayda bir çağırıyor 14+2 günlüğüm 3. Gebeliğim diğerlerinde de hep ayda bir gittim
dgnadl Tubag1 30 haftaya kadar ayda 1 çağırdı doktorum 30. Haftadayim şimdi dün gittim 3 hafta sonra gelebilirsin dedi ben 2 haftada 1 gidilmesi gerekiyor diye biliyordum 30 dan sonra 🌸
CmreKsidar Tubag1 24 haftaya kadar ayda 1 gidiyordum 24 haftada suyum azaldı şimdi haftada 1 gidiyorum riskli olduğu için.