Burcu350947 5 aylık hamileyim çok kilo aldım bianda göğüslerim o kadar büyüdü ki çatladı silikonda var acıdan ağlıyorum ameliyata bu kadar acımamıştı uçlarına dokunamıyorum bile günde 2 kere bio oil sürüyorum normal mi bu kadar acıması
2022bebeki Burcu350947 3 aya kadar balon olmuşlardı resmen. Dokunamiyordum bile yaz sıcağında alev alev. Kantaron yagi suruyordum kahverengi kisma ,buz aküsü ile masaj yapip evde asla sütyen kullanmiyordum disarida da sporcu sutyenimi takıyordum.
Dilaraka Burcu350947 ben o dönemde destekli iç çamasırı takıyordum asla serbest bırakamıyodum ve sürekli yağ sür dokunamayacak kadar acıyor biliyorum ama sıkı tutmaya calıs en büyük önerim bu zamanla geçicek 🙏🏼🥺
Burcu350947 2022bebeki perişan oldum sorma geçen ay gene böyle oldu çatladı yağa başladım şimdi çatlamayı geçtim canımın acısı bişeyde takamıyorum acıyor ama arkadaşın dediği gibi destek vercem bakalım belki hafifler biraz
Dilaraka Burcu350947 kesinlikle canım çareyi desteklide buldum çünkü yer çekimi etkisiylede serbest kalınca can acısı daha çok oluyor maleaef insallah sanada iyi gelir bir an önce geçer 🥺🙏🏼