Sinem0135 Kızlar nelere dikkat ettiniz . İlk 3 ay da yenilmemesi gereken meyve falan var mı . Mantar yenilebiliuor mı
2022bebeki Sinem0135 Ananas, hurma , maydanoz dikkat edilmesi gerekenler. İyi pişmemiş ürünlere sakatat, salam,sosise dikkat edin
Xxx0101 Sinem0135 bitki çayları yasak ananas ve maydonozda düşüğe sebep oluyor kahve kafein ilk 3 ay önerilmiyorr
mommyily Sinem0135 maydonoz ananas nar bitki çayları roka turşu midye istiridye gibi ağır metal içeren şeyler paketli gıdalar konserve ürünler ketçap mayonez vb soslar asitli içecekler çiğ yumurta ve diğer çiğ şeylerin tüketilmemesi gerekiyormuş eti yumurtayı vs çok iyi pişmiş tüketin kahve çay başlarda önerilmiyor sonrasında günde 1 bardak sadece onu da doktorunuza sorarsınız 🌸
Sinem0135 mommyily ya bana dediler ki ananas ye bol bol muz yeme muz düşük yapr diye . Ama roka ve narı ilk defa duydum teşekkür ederim
mommyily Sinem0135 hayııırrr tam tersi muz çok faydalı günde 1 tane tüketiyorum mutlaka ben ayrıca bebeğe de çok faydalı muz kuruyemiş süt yoğurt kaşar peyniri bunlar bebeğin gelişimine çok faydalı ama ananas hiç yeme ödem attığı sökücü etkisi olduğu için düşüğe sebebiyet verebilir
mommyily Sinem0135 evet canım baya faydalıymış bebeğin beyin gelişimine filan faydalıymış şekeri dengeliyormuş tüketebilirsin ama ananastan maydonozdan bitki çaylarından uzak dur canım 🥰