Elfayldzl2016 Canım çok yanıyor elim ayağım tutmuyor ayakta duramıyorum sular içinde kaldım bebişim sabahtan beri çok hareketli suyum filanda gelmedi çok korkuyorum
mucizemizibekliyoruzz Elfayldzl2016 tansiyonunuz yükseliyor ya da düşüyor olabilir. Bence acilen tansiyonunuzu ölçün yükseliyorsa sıkıntı. Doğum olsa belinizden karnınıza vuran bir sancı olur.
Deletedmom434 Elfayldzl2016 doğum belirtisine benzemiyor hatta değil diyebilirim tansiyon ile alakalı bir durum doğum belirtisinde adet ağrısına benzeyen sancılar bel ağrıları kasılmalar yani bebeğin bir yerde toplanması şeklinde olur
Birglbiray Nişan veya su gelir hiç biri yoksa adet ağrısına benzer ağrılar yaşarsın sanmıyorum doğumun başladığını doğum belirtisine benzemiyor pek hasta olabilirsiniz ihmal etmeden doktora gidin daha güvenilir olur sizin için
Elfayldzl2016 Birglbiray ağrı var ayaklarıma vuruyor 😭ilk olduğu için hiç anlamadım peki su idrar yaparken gelirmi
Birglbiray Elfayldzl2016 gelebilir ama emin ol anlarsın öyle az buz bir şey değil su zaten su geldikten sonra sancıların başlar. Ama dediğim gibi belirtilerin doğum belirtisi değil canım
Beyzakoc Deletedmom434 ya bende 34 haftalığım bu ara bebek karnımda çok sertleşiyor ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo normal mi
MistarShiki Primavera teşekkür ederim canım 34+2 haftalık hamileyim sumuksu kanlı gibi bişe geldi kasılmalarım var nst de sancı çıkıyor... acılma yok acaba doğum olurmu hastaneye yatışım yapıldi