uraz_ve_annesi- dilann22 o bebekten bebeğe değişiyor benimki uzamış sarılıktı 3 ay sürdü tamamen geçmesi ama sadece 1 haftalıkken 2 saat fototerapi aldı
yinehamile dilann22 1 gün fototerapi aldı,. Ankara Bilkent Şehir hastanesinde doğum yaptım, hiç ayrı kalmadık, fototerapi cihazını odaya getirip yanımda ışık verdiler. Birde bolbol emzirmek gerekiyor.
uraz_ve_annesi- dilann22 hiç kalmadım çok şükür 17ydi değeri de yüksekti yani mama verdim sütüm gelmediği için ona rağmen 3 ayda gözlerindeki sarılık anca gitti
Aselhumaninannesi dilann22 yatırmadan takip edilecek bol bol emzirin sütünüz yeterli değilse de doktorunuza danışın bu sürede az da olsa mamaa verebilirsiniz sarılığı düşsün diye uyuyorsa uyandırın muhakak emzirin evin sıcaklığına dikkat edin sıcak ve uyuyorsa uyandırın hep emzirin bir iki saatte bir şeklinde
dilann22 Aselhumaninannesi sütüm yeterli ama çocuk uyanmıyor mafolduk sabahtan beri uyandırmak için ya
Aselhumaninannesi dilann22 eviniz büyük ihtimal çok sıcak üstünü soyun ince zibinla bırakın burnunu hafif sıkın uyandırın sarilikta uyku yapar emzirmedikce sarılığı artar
dilann22 Aselhumaninannesi bu dediklerinizin hepsini yapıyoruz ama yok çocukta tık nadir uyanıyor emiyor
Aselhumaninannesi dilann22 o zaman bir doktora götürün şimdi sariligida yükselmiş olabilir o sebeble zor uyaniyordur çünkü normalde bebekler üstleri soyuldugu an sanki bosluktaymis gibi uyaniyorlar ağlıyorlar
yinehamile dilann22 çorabını çıkar parmağını ıslatıp hafiften ayaginin altına sür, ensesine sür bir şekilde uyandırıp sık sık emzir, zaten değeri çok yüksek değil sık sık emerse daha çabuk ilerletmeden atlatır. İnşallah en kısa zamanda atlatır ❤️
Sarmihce Benim bebeğimdede ilk hafta sarılık vardı. Çok yorucuydu gerçekten sizi anlayabiliyorum. Bebek uyanmıyordu bir türlü. Hep ayağını açar topuğuna saat yönünde baskı yapardım. Öyle canı yanıyordu birazcık ama uyanıyordu. Allah yardımcınız olsun