Bilinmiyoreeee9292 Selam kızlar 7+5 haftalık hamileyim geceleri yüzüstü yatıyorum sakıncalı mu şuan hep öyle alışmışım sağ tarafıma yatıyorum sabah Bi bakıyorum karnımın üstüne yatmışım bu haftalarda sorun olmaz yazıyordu internette🤔🤔
asyagibi Bilinmiyoreeee9292 ilk zamanlar sorun olmuyor rahat rahat yat karnın cıktıktan sonra mecbur ya sağ ya sola yatıyorsun çürüyor resmen 🤦🏻♀️
Eliztosunannesi_ Bilinmiyoreeee9292 yatabildiğiniz kadar yatın çünkü belli bir yerden sonra bırakın omuzlarınızı tövbe tövbe kiramen katibin melekleriniz bile eziliyor sağ sol yapa yapa 😂😂
Bilinmiyoreeee9292 efeduru ohh valla sevindim ya çünkü sağ veya solda asla uyuyamıyorum kendimi bildim bileli🥴
mylittlebabym Henüz bebeğiniz kan pıhtısı:) ne tarafa yattığınizin hicbir onemi yok :) ben 29 um hala yatiyorum
rncst mylittlebabym ay nasl cesaret ediyosunuz bnde 29um çok korkuyorum bşey olursa die sağa sola yatmaktan gına geldi artk 🙈🙈
Bilinmiyoreeee9292 asyagibi aynen kız valla 1. Hamileligimde 30 haftalık oldum ağlıyordum geceleri artık doğurim diye valla sağ sol uyku yok🤣
asyagibi Bilinmiyoreeee9292 Ben 3 sene oldu doğuralı hala sağ omzum tutmaz 😂😂 bunda erken başladı ilkinde zaten çürüktü 😂
mylittlebabym rncst rahat edemediğimde otomatik dönüyor vücut zaten :) yüz üstü yatmayla bebeğe bir şey olmaz mümkün değil :)
rncst mylittlebabym gayri ihtiyari kendimi o pozisyonda buluyorum bazen hemen dönüyorum da ben yatamıyorum yatınca da korkuyorum ya 🫠 🙈🙈