Ayayka Arkadaşlar alfamet 250 mg günde iki doz olacak şekilde kullanmam gerekiyor bununla birlikte dvit3 ocean mummy multivitamin ve ocean mummy omega 3 birde demir ilacı kullanmam gerek hepsini üst üste atmam da bir sakınca olur mu sizce yasa bunları aynı zamanda kullanan varmı aranızda nasıl kullandınız
Ayse1608 Ayayka alfameti sabah akşam 8 de,Demiri sabaha karşı,coraspirini akşam uyurken,tiroidi sabah aç karnına vitamini de gün içinde almıştım bir sıkıntı yaşamadım kızım Şuan 3 aylık
Beybisiii Ayayka alfamet ile coraspin birlikte içmekte bir sıkıntı yok dedi doktorum ama ben yine yarım saat bir saat arayla içiyorum
Ayse1608 Beybisiii Ben tok alıyordum yemekten sonra yine de doktorunuza sorun siz ilaçlar çok olunca insan karıştırıyor bir tablo yapmıştım günlük içtiğime işaret koyuyordum
Ayayka Ayse1608 ne güzel yapmışsınız çok şükür bebeğinizi de almışsınız kucağınıza sağlıkla çok endişeleniyorum bende tansiyondan doğumunuz nasıl oldu acaba kaç haftalıkken doğum yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Ayse1608 Ayayka çok zor zamanlardı ama çok şükür geçti sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah 🙏🏻 ilk gebeliğimde 35.haftada tansiyonum yükseldi 3 gün sonra acil sezeryana alınmıştım 2.gebeliğimde 26 haftalıkken tansiyonum birden çıktı hemen ilaca başladık.Perinatoloji kontrolüne de başladım gelişim geriliği ve su azalması da başlamıştı zor bir süreç oldu bazen rahatsızlandığım oldu hafta da bir acile gider oldum.2 haftaya bazende 1 haftaya perinatoloji kontrolüne gittim bebeğin durumuna göre.Su azalması için havuç suyu ve sıvıyı arttırdım.Beslenmeme dikkat ettim kilo alması için 2700 doğdu.34 te doğuma alınmam gerekti ama mide ağrım ve tansiyonum yüksekliğim arttı 2 gün hastanede yattım durumum iyi olunca çıktım.36 ya yaklaşınca artık rahatsızlıklarım artmaya başladı her gün kontrole gider oldum doktorum artık doğumumun olması gerektiğini söyledi ve 36.haftada kızım sezeryanla doğdu.2 saat kontrol amaçlı yoğun bakımda tuttular nefes alışı düzelince bize verdiler ertesi gün beraber çıktık 🥰