tugbacns denizmanzarasi hem sağa hem sola yatıyorum doktor sırt üstü ve yüz üstü yatmadığın sürece sağına ve soluna yatabilirsin dedi
Kayaatilla denizmanzarasi Sol ağırlıklı yatıyorum ama bazen sağıma da yatıyorum 36 haftalığım bitse de gitsek modundayım 😁 yüz üstü yatmayı çoook özledim 🤦♀️
hayalperest2310 denizmanzarasi ben önceden de soluma meyilliydim hamilelikte işime yaradı sola doğru bacağımın arasına bir yastık koyup uyuyorum
brcctmkl Soluma yatmaktan artık solum çürüdü resmen 🥺 mecburen kısa süreli de olsa sağa da yatıyorum yoksa uyuyamıyorum. Tam uyuyorum bu seferde eşim uyandırıyo sola dön diye 😂🤦♀️
denizmanzarasi tugbacns ben de öyle yapıyorum bazen sola bazen sağa bebeklerin biri sağda biri solda eşit davranmaya çalışıyorum 😅
tugbacns denizmanzarasi mantıklı 😄 benimkilerin yerleşimi çok acayip altlı üstlü duruyorlar oyüzden kafama göre takılıyorum 😄
Kayaatilla denizmanzarasi Aman of son zamana doğru gün geçmek bilmiyor 😁sağlıkla kıcağımıza alalım inşallah hepimiz 🙏
Sudedemirer Bir saga bir sola dönüyorum hiç sabit kalamıyorum 32+5 çok sancım var erken dogum olabilir dediler bu aralar sancım çok var gece uyku tutmuyor hiç