Elifffyusa Kızlar ikinci sezaryenimi olucak 15 20 güne kadr ilk gebelikte öyle bı korseden haberim yoktu almamıştım korse şimdi almalimiyim korse biraz kilom.var gelmezse diye düşünüyorum birde şu zıbın tipli korselerden var onu kullansam nasil.olur sizce alıp.memnun olan ya da olmayan var mı
Ahsenimveben Elifffyusa aynı durum yasadimbende 2. Sezerayn olacak ins. Bir tanıdığım eski cırt cırtlı korse takmış memnun kalmış dogrusu
Mileykholin95 Elifffyusa Doğumdan sonra korse sağlıklı değildir unutmayın ki göbeğiniz bir günde bu kadar büyümedi zamanla iner tıpkı büyüdüğü gibi zamanla küçülür
EymeninAnnesi__ Elifffyusa ben aldım 1 saat anca takabildim zaten temmuzdaydı dogumum iyice sıcaklara denk geldi sezeryan yerimde ağrıyordu zaten 😅😅😅😅 boşu boşuna aldık
berceste5155 Elifffyusa benim evde şortlu korse vardı onu kullandım normal doğum yapmıştım dikişlerden rahat oturup kalkamıyordum korse giyince rahat hareket etmeye başladım
Babykalamar Bende bekliyeyim burda bende alacagim hangisi iyisi onu merak ediyorum. Bence her iki dogumdada normal yada sezaryan bi kac gun sonra korse takilmali. Annem benim dogumumdan sonra takmis karni hic sarkmamis dumduz durmus
Elifffyusa Babykalamar ben kimseye muhtaç olmayim.diye kendim kalkıp yatmak istedim o da içten dikisimin baş kısmı ağrı yaptı çok fena krem flan aldık sardirmadim.hic daha sonra sardiridm ama pek işe yaramadi gbi😓🙈
Nuryavuz sezeryan doğum da ben 2. gün duş alıp 3. gün takmıştım yatakta rahat uyuyup rahat dönmüştüm ayağa kalkarken ağrım olmamıştı bence kesinlikle temin edin kanamanız olacağı ve sık wc ye gideceğiniz için zıbın tarzı uygun olmayabilir ama atlet şeklinde olan korseler var bence ondan tercih edin
Ahsenimveben Nuryavuz sezeryanla 3. Gün erkek olmadı mı sende canjm Doktora sordun mu kacinici gün takayım diye
Symaydin Bende ilkinde almadım pişman oldum. şimdi bende sizin gibi 20 güne sezeryan Olcam sipariş ettim owli marka en önerilen oydu onu aldım deneyip göreceğim artık.
mikaa Ilk sezaryenimde takmadigim icin cok pismanim. Mutlaka alin . Ikinci sezaryenin ikinci gunu takmaya basladim. Agrilarimi azaltdi, dik dura bildim, karnim cabuk toparlandi. Mutlaka tak hafiflersin
Elifffyusa mikaa model fotoğrafi atma şansınız varmi yani ilk defa denemek istiyorum dediğim gbi ve sürekli farklı sayfalarda farklı korseler var bilemedim ne alacagimj
Elifffyusa EymeninAnnesi__ hadi ya tüh bende normal Kösem var diye düşünmustum arkadaşlardan biriside sıkıntı olabilir dedim vazgeçtim alıyım diyorum bide nirmaldede kilom vardı karnimda vardı zaten azda olsa toparlasim istiyorum🙈
EymeninAnnesi__ Elifffyusa takabilirsen tak kuzum 🥰🥰 göbüşüm birz kaldi benim ama 6 ay oldu dogum yapali zamanla toparlanır diye dusunuyorum kilolarım gitti zaten korsede nasıl sıktı sıcakta dayanamadm valla ben 😅😅