Elisam22 Instgram mellon cikolata fiyasko çikolatadan başka herseye benziyor baskı kalitesinde beğenmedim yaptırmayın yazık gunah
Boncukveannsi Elisam22 bakabilir miyim resmi var mi acaba bende bu yorumu görmeden 20 dk önce sipariş ettim ağlamak istiyorum 🥲🥲
Elisam22 inci_tanesi erimiş deildi bilmiyorum yazılmış yaptırdınız fakat tadı rezalet baskıda resimdekiler gibi canlı değil cok moralim bozuldu 300 lira verdim 10 adet magnetle tm beklentim çok yüksek değildi ama bu kdrda kalitesiz beklemiyodum
inci_tanesi Elisam22 Benim bı arkadaş ordan yaptirmisti diye bende yaptiriyim dedim en azından güvenilir diye tam bir rezalet sonra o kişide çikolatanın tadına bakinca resmen bayat dedi geri iade edebildiniz mi peki
inci_tanesi Elisam22 Almadık biz kargocu dedi abla erimiş kutunun dışına akmış iade kaydı oluşturduk biz oyle geri yolladik
Elisam22 Boncukveannsi valla siz bilirsiniz baskı falan çok soğuktu resimdeki gibi canlı gelmedi hatta ben iptal edecektim esim etme dedi die etmedim keşke etseydim bastan magnetlere 7 bucuk dediler sonra 10 telden hesapladilr.gercekten beğendiğim şeyi öneririm ama bunlarda birkere oluyor
Snmbbbb Dolap’ta keşfettiğime bak! https://link.dolap.com/vE2jy Kızlar bende bu bezelerden yaptırdım tavsiye ederim mutlaka